Τ. Μαυρίδης: Συνεχίζουμε πιο δυνατοί για την Πόλη της Ζωής Μας
Πολιτική

Τ. Μαυρίδης: Συνεχίζουμε πιο δυνατοί για την Πόλη της Ζωής Μας

Την πρώτη της εκδήλωση εν όψει των εκλογών του Μαΐου πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας. Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης ο επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, παρουσίασε το έργο που πραγματοποιήθηκε την περίοδο 2014-2019 και το πρόγραμμά του για την επόμενη ημέρα στον Δήμο μας.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, Παύλος Καμάρας, ο πρώην δήμαρχος Λυκόβρυσης και Λυκόβρυσης – Πεύκης, Δημήτρης Φωκιανός, η πρώην γενική γραμματέας Ισότητας Ειρήνη Μαυροπούλου, οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Γραφάκος, Ιωάννα Καλαντζάκου, Βασίλης Ξυπολητάς, Νίκος Ρωμανός και του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Θεοδώρου, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, Μαργαρίτα Βάρσου, Σπύρος Ευσταθόπουλος, Μανίνα Ζαννή, Νίκος Σαντοριναίος, Ιωάννης Σιδέρης, Λεωνίδας Ψυχόπαιδας και με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, Μαργαρίτα Αναγνωστοπούλου, Κωνσταντίνος Κανελλάκης, Ηλίας Κόκκαλης, καθώς και πλήθος εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών και πολίτες από τη Λυκόβρυση και την Πεύκη που κατέκλεισαν την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης.

Ο κ. Μαυρίδης ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τους δημάρχους και τους παλαιούς δημάρχους της πόλης για την παρουσία τους και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε σήμερα στο κάλεσμα μας! Πριν από 5 χρόνια από αυτή την αίθουσα, οι συνεργάτες μου κι εγώ δώσαμε μια υπόσχεση. Και σήμερα ήρθαμε εδώ να λογοδοτήσουμε στους πολίτες, γιατί εσείς οι πολίτες είστε η δύναμη μας. Οι συνεργάτες μου κι εγώ κοπιάσαμε για να κάνουμε πράξη αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε. Και τα καταφέραμε! Κάναμε αυτά που είπαμε και ακόμη περισσότερα! Σήμερα λοιπόν, μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ότι τίμησα την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, και για αυτό μπορώ να σας ζητήσω σήμερα την ανανέωση της».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο που πραγματοποιήθηκε την περίοδο 2014-2019: «Ήλθε η ώρα να σας πούμε τι κάναμε με την εμπιστοσύνη που μας δώσατε! Την μετατρέψαμε σε έργο! Από την ημέρα που αναλάβαμε την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου, ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε σκληρά, δώσαμε έναν καθημερινό αγώνα για την πρόοδο του Δήμου µας και για την αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες. Ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι εμείς ήρθαμε για να χτίσουμε σε ό,τι θετικό είχαν καταφέρει οι προηγούμενες διοικήσεις, και να βάλουμε το δικό µας λιθαράκι σε έναν νέο, χρήσιμο και αποτελεσματικό Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Σε αυτή την πορεία αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, υπερβήκαμε πολλά εμπόδια, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Πετύχαμε την εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου µας, πετύχαμε να παραδώσουμε βασικά έργα υποδομής στους συμπολίτες µας».

Ο κ. Μαυρίδης παρουσίασε τα έργα που σηματοδοτούν τις βασικές προτεραιότητες αυτής της θητείας και δείχνουν, όπως είπε, τον δρόμο για την επόμενη για τον τομέα των οικονομικών του Δήμου, για τον τομέα των υποδομών και της ποιότητας ζωής, για τη νέα γενιά, για τον νέο Πολυχώρο της Λυκόβρυσης, για τον αθλητισμό, τις παιδικές χαρές, την κοινωνική πολιτική, το περιβάλλον, την καθαριότητα, το πράσινο, τον πολιτισμό, τις νέες τεχνολογίες και τη διαφάνεια και την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους, τους συνεργάτες του, τους δημοτικούς υπαλλήλους και τους ενεργούς πολίτες για τη συμβολή τους και παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της Πόλης της Ζωής μας, τους οποίους κάλεσε στη σκηνή του θεάτρου.

Πλαισιωμένος από τους υποψηφίους που ανέβηκαν στη σκηνή ο Τάσος Μαυρίδης ολοκλήρωσε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος από τους συμμετέχοντες:

«Αυτή είναι η ισχυρή ομάδα μας την οποία σήμερα παρουσιάζουμε.

»Έχουμε τους ανθρώπους!

»Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία!

»Έχουμε το όραμα και το σχέδιο!

»Ζητούμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης και μια ισχυρή εντολή!

»Ζητούμε τη θετική σας ψήφο για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

»Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για τη Λυκόβρυση και την Πεύκη!

»Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας καθότι την πόλη την έχουμε δανειστεί απ’ αυτά

»Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί!

»Συνεχίζουμε Μαζί!

»Συνεχίζουμε Μαζί για την Πόλη της Ζωής µας!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet