Τ. Μαυρίδης: Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα
Πολιτική

Τ. Μαυρίδης: Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα

Στο διαμορφούμενο προεκλογικό κλίμα αναφέρεται ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, επικεφαλής του συνδυασμού Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε και το οποίο αναφέρει τα εξής:

Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Τα προβλήματα χρειάζονται άμεσες και βιώσιμες λύσεις.

Η τοπική κοινωνία μας, όπως όλη η χώρα, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη οικονομική και κοινωνική κρίση που επηρεάζει την καθημερινότητα όλων μας. Προτεραιότητα του συνδυασμού μας είναι η άμεση αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας. Από τα απλά καθημερινά έως αυτά που αφορούν την παιδεία, την υγεία, την κοινωνική πρόνοια, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη. Δεν στοχεύουμε σε εφήμερες λύσεις με προτάσεις εντυπωσιασμού αλλά αντίθετα σε μια ρεαλιστική και βιώσιμη αντιμετώπιση με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον. Οι πρακτικές τεχνητής όξυνσης και διχασμού δεν οδηγούν πουθενά. Τις γνωρίσαμε από πολλές πλευρές στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κανένα πρόβλημα δε λύνεται με κραυγές λαϊκισμού στο όνομα μιας δήθεν καλόπιστης κριτικής.

Οι πολίτες έχουν μνήμη και κρίση. Γνωρίζουν την προσωπική μου διαδρομή όπως και των συνεργατών μου. Γυρίζουν την πλάτη στο χθες, στο μίζερο, στο γκρίζο. Τα προβλήματα δεν μπορούν να περιμένουν τις προσωπικές διαδρομές κανενός, χρειάζονται δημιουργικές λύσεις, που θα προκύψουν με συναίνεση. Με συνέπεια και διαφάνεια, με όραμα και ιδέες, με σοβαρό και σωστό σχεδιασμό προβάλουμε την αυτοδιοικητική μας πρόταση για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, τον τόπο που ζούμε κι αγαπάμε.

Με σεβασμό στον δημοκρατικό διάλογο και τη διαφορετικότητα, καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθειά μας για έναν Δήμο που δεν θα περιχαρακώνεται, αλλά θα είναι ανοιχτός και θα αγκαλιάζει όλους τους δημότες και κατοίκους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet