Τ. Μαυρίδης: Όλοι μας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει χρόνος και ευρώ για χάσιμο
Πολιτική

Τ. Μαυρίδης: Όλοι μας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει χρόνος και ευρώ για χάσιμο

Στη 2η Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2021-2027 και 7η Επιτροπή Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020, που συνεδρίασαν υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, συμμετείχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με τα όσα συζητήθηκαν:

«Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συμμετείχαμε στην Επιτροπή Παρακολούθησης εκπροσωπώντας την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔ Αττικής. Κυβέρνηση, Περιφέρεια και δήμοι έχουμε κοινούς στόχους ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών. Χρειάζεται εργασία και συνεργασία ώστε οι ευρωπαϊκοί πόροι να αξιοποιηθούν και να μετουσιωθούν σε έργα τα επόμενα χρόνια. Έργα υποδομών, αλλά και προγράμματα που έχουν στόχο την κοινωνική συνοχή.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Γιώργο Πατούλη και στους συνεργάτες του, που κατόρθωσαν να αυξήσουν κατακόρυφα την απορρόφηση των κοινοτικών πόρων σε ποσοστό 95,42%, στοιχείο που αναδεικνύει την Περιφέρεια Αττικής σε πρωταθλήτρια Περιφέρεια σε απορροφητικότητα πόρων του ΕΣΠΑ της χώρας. Έχοντας αντιμετωπίσει μια σειρά από κρίσεις τα τελευταία χρόνια, όλοι μας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει χρόνος και ευρώ για χάσιμο».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet