Υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης με τον Τ. Μαυρίδη η Δ. Βουλκίδη
Πολιτική

Υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης με τον Τ. Μαυρίδη η Δ. Βουλκίδη

Στη δημοτική παράταξη Η Πόλη της Ζωή μας εντάσσεται η Δήμητρα Βουλκίδη η οποία θα είναι υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης στις προσεχείς εκλογές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τη Δήμητρα στην ομάδα μας, μια νέα γυναίκα από τη Λυκόβρυση με σημαντική εθελοντική δράση. Με τις σπουδές της και την εμπειρία της μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα και υπευθυνότητα για την οικοδόμηση ενός ακόμη πιο σύγχρονου και αποτελεσματικού Δήμου».

Η Δήμητρα Βουλκίδη είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Προερχόμενη από πολύτεκνη οικογένεια, γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Λυκόβρυση. Σπούδασε παιδαγωγικά σε ιδιωτική σχολή και είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας Παντείου Πανεπιστημίου. Συνεχίζει τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στο τμήμα Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Εργάζεται σε αλυσίδα καταστημάτων τηλεπικοινωνιών, προϊόντων και υπηρεσιών στη Λυκόβρυση. Προσφέρει εθελοντική εργασία στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού «η Μητέρα» και συμμετέχει ενεργά στον πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων, «Εύξεινος Πόντος» από το 2014.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet