Υποψήφια κοινοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης με τον Τ. Μαυρίδη η Ν. Σμυρνή
Πολιτική

Υποψήφια κοινοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης με τον Τ. Μαυρίδη η Ν. Σμυρνή

Στη δημοτική παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας εντάσσεται η Αθηνά (Νανά) Σμυρνή, η οποία θα είναι υποψήφια κοινοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης στις προσεχείς εκλογές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τη Νανά στη ομάδα μας, μια ενεργό πολίτη της Λυκόβρυσης. Με την εμπειρία του από τον χώρο του πολιτισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για την οικοδόμηση ενός ακόμη πιο δημιουργικού και παραγωγικού καλλιτεχνικά Δήμου που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών».

Η παράταξη έδωσε τα ακόλουθα στοιχεία για την υποψήφια:

Η Αθηνά (Νανά) Σμυρνή γεννήθηκε στην Κηφισιά το 1968 και τα τελευταία χρόνια ζει στη Λυκόβρυση. Αποφοίτησε από τη Σχολή Κινηματογράφου – Τηλεόρασης Λ. Σταυράκου, εργάστηκε στο θέατρο, σε τηλεοπτικές εκπομπές, σίριαλ και διαφημιστικά, ενώ έχει διδάξει ενδυματολογία στα ΙΕΚ Ξυνή.  Έχει εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος στη Benetton και στον όμιλο Fourlis.  Είναι ενεργό μέλος της Φιλοζωικής Ένωσης Λυκόβρυσης – Πεύκης και στηρίζει δραστηριότητες που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον (fashion shows για στήριξη παιδιών με αυτισμό, εθελοντικοί καθαρισμοί παραλιών κ.λπ.).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet