Υποψήφια κοινοτική σύμβουλος Πεύκης με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 η Κ. Δρόσου
Πολιτική

Υποψήφια κοινοτική σύμβουλος Πεύκης με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 η Κ. Δρόσου

Υποψήφια κοινοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου η κ. Κατερίνα Δρόσου.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου επισημαίνει:

Με ποιοτικούς ανθρώπους θα φέρουμε την ποιότητα στον Δήμο μας.

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε σήμερα σαν υποψήφια κοινοτική σύμβουλο Πεύκης με τον συνδυασμό μας, Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, τη φυσικό του Πανεπιστημίου Αθηνών και διοικητικό στέλεχος επιχειρήσεων (ελληνικών και πολυεθνικών) Κατερίνα Δρόσου.

Η Κατερίνα, έγγαμη, μητέρα δύο παιδιών, κάτοικος Πεύκης τα τελευταία 22 χρόνια, έχει εργαστεί σε Ελλάδα, ΗΠΑ και Γαλλία, στον Τραπεζικό, Ασφαλιστικό, Επιμελητηριακό κ.λπ. τομέα, ομιλεί τρεις ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά), ενώ έχει, επίσης, δραστηριοποιηθεί κοινωνικά σε Συλλόγους με φιλανθρωπική δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Καλώς ήρθες Κατερίνα και Καλή Επιτυχία! Ο συνδυασμός μας είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για τη συνεργασία μαζί σου και θα συνεργαστούμε μαζί για το καλό του Δήμου μας και ιδιαίτερα της Κοινότητας Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet