Υποψήφια με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης η Χρ. Διακοπαναγιώτου
Πολιτική

Υποψήφια με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης η Χρ. Διακοπαναγιώτου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου η Χριστίνα Διακοπαναγιώτου.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη σημειώνει:

Έναν διαφορετικό τρόπο άσκησης της διοίκησης του Δήμου θα δουν οι πολίτες μετά τις εκλογές αν εμπιστευθούν τη μεγάλη και ανεξάρτητη παράταξη, τη Συμμαχία Πολιτών. Όπως έχει τονίσει ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι δεν θα είναι κλεισμένοι στα γραφεία τους όπως συμβαίνει σήμερα. Σε αυτό είναι απόλυτα σύμφωνη και η Χριστίνα Διακοπαναγιώτου, η οποία συμμετέχει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης. «Συμφωνώ. Πρέπει η δημοτική αρχή να είναι δίπλα στους πολίτες» ανέφερε.

«Την υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά στην ομάδα μας. Η Χριστίνα Διακοπαναγιώτου διαμένει 28 χρόνια στη Λυκόβρυση και κατάγεται από την Κω. Γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης πολύ καλά κι έχει τη διάθεση να εργαστεί για την επίλυσή τους. Την ενοχλεί που η πόλη δεν είναι καθαρή και στα σχολεία τα προβλήματα μεγάλα. Πιστεύει ότι η Λυκόβρυση αξίζει καλύτερης τύχης» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν. 

Από την πλευρά της η Χριστίνα Διακοπαναγιώτου δήλωσε: «Αποδέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση-πρόσκληση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου. Τον γνώρισα την περίοδο που ήταν δήμαρχος Πεύκης όταν άφησε ένα σπουδαίο έργο. Θεωρώ ότι αν ο λαός μας δώσει τη νίκη θα αλλάξουν πολλά και θα σταματήσει ο κατήφορος. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη της ομάδας μας».

Η Χριστίνα Διακοπαναγιώτου είναι παντρεμένη κι έχει μια κόρη. Εργάζεται στον τομέα της καθαριότητας σε τραπεζικό όμιλο.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet