Υποψήφια με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης η Ελ. Αντωνή
Πολιτική

Υποψήφια με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης η Ελ. Αντωνή

Υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης κατεβαίνει η εκπαιδευτικός Ελένη Αντωνή.

Για τη νέα αυτή υποψηφιότητα η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, επισημαίνει τα εξής:

Οι υγιείς δυνάμεις του Δήμου μας ενισχύουν καθημερινά τη μεγάλη μας παράταξη τη Συμμαχία Πολιτών, για μια ανθρώπινη και φιλική στο περιβάλλον πόλη. Για μια… έξυπνη πόλη. Οι πολίτες δοκίμασαν τα τελευταία χρόνια λύσεις που υπόσχονταν πολλά αλλά δυστυχώς παραπλανήθηκαν. Έτσι χάθηκαν ευκαιρίες. Ακόμα και έτοιμα δημοπρατημένα έργα ακυρώθηκαν. ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ λοιπόν για το καλό του τόπου μας. Και σε αυτή την προσπάθεια ενώνουμε δυνάμεις.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος της Πεύκης την περίοδο που έλαμπε από καθαριότητα και κατασκεύασε τις πρώτες πιστοποιημένες παιδικές χαρές, υποδέχτηκε στην παράταξη την Ελένη Αντωνή. Στις δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το νέο μέλος της παράταξης.

«Καλωσορίζουμε σήμερα την εκπαιδευτικό Ελένη Αντωνή, μια συμπολίτισσα με ενδιαφέρον για τα κοινά και με σημαντικό εθελοντικό έργο στην πολύπαθη πόλη της Μάνδρας. Είναι μάλιστα συνιδρύτρια στο πρόγραμμα εθελοντισμού των μαθητών της Μάνδρας. Προέρχεται από τον χώρο της Εκπαίδευσης και της μαζικής άθλησης και έχει τις γνώσεις να βοηθήσει την πόλη. Είμαστε ευτυχείς που η Ελένη Αντωνή απάντησε θετικά στην πρότασή μας».

Η Ελένη Αντωνή μετά από τη συνάντηση της με τον επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών τόνισε:

«Ευχαριστώ τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο για την πρόσκλησή του. Απάντησα θετικά αν και δεν έχω συμμετάσχει άλλη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές γιατί θέλω να βοηθήσω τον Δήμο μας στον χώρο του αθλητισμού και ιδιαιτέρως του σχολικού αθλητισμού και της μαζικής άθλησης. Η πόλη μας έχει ανάγκη όλες τις δυνάμεις για να πάει μπροστά. Όλοι μπορούν να προσφέρουν. Κανένας δεν περισσεύει»

Η Ελένη Αντωνή, που διαμένει στην Πεύκη 17 χρόνια, είναι εκπαιδευτικός, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση, στο Γυμνάσιο της Μάνδρας. Ταυτοχρόνως κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Φιλοσοφική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η καταγωγή της είναι από την Κωνσταντινούπολη (μητέρα) και τη Θεσσαλία (πατέρας). Έχει εργαστεί για μια περίπου δεκαετία στον αθλητικό οργανισμό του Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet