Υποψήφια με τον Τ. Μαυρίδη η Κ. Κιούση-Μπεμπλιδάκη
Πολιτική

Υποψήφια με τον Τ. Μαυρίδη η Κ. Κιούση-Μπεμπλιδάκη

Στη δημοτική παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας εντάσσεται η Κυριακή Κιούση-Μπεμπλιδάκη, η οποία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς εκλογές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε την Κυριακή στη ομάδα μας, μια δραστήρια πολίτη του Ηλιακού Χωριού. Με την εμπειρία της στη διοίκηση και τη γνώση της για τον Δήμο, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για την οικοδόμηση ενός Δήμου συμμετοχικού με ενεργούς πολίτες για να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία της πόλης μας και να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά».

Η Κυριακή Κιούση-Μπεμπλιδάκη είναι συνταξιούχος τραπεζικός. Γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης, όπου και τελείωσε το Λύκειο. Σπούδασε στην Αθήνα Οδοντοτεχνική και γραμματειακή υποστήριξη οργανισμών. Κατοικεί στην Πεύκη από το 1992 με τον σύζυγό της Θανάση Κιούση, συνταξιούχο εκπαιδευτικό (μαθηματικό) και τον υιό τους Σταύρο, αρχιτέκτονα μηχανικό. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Παιδικοί Σταθμοί Πεύκης, και στο Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Ηλιακού Χωριού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet