Υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης ο Μ. Χαραλάμπους
Πολιτική

Υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης ο Μ. Χαραλάμπους

Στη δημοτική παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας εντάσσεται ο Μιχάλης Χαραλάμπους, ο οποίος θα είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης στις προσεχείς εκλογές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη στην ομάδα μας, έναν ενεργό πολίτη της Λυκόβρυσης. Με τη γνώση του για τα προβλήματα της πόλης και την εμπειρία του από τη λειτουργία του Δήμου και από τον αθλητισμό, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο φιλικό και αποτελεσματικό Δήμο».

Ο Μιχάλης Χαραλάμπους γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης το 1951. Κατοικεί στη Λυκόβρυση από το 1963, είναι παντρεμένος με την Ελένη Ντελμπεντέρη και έχει δύο γιους 35 και 37 χρονών. Στην αρχή της επαγγελματικής του πορείας ήταν ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ από το 1996 εργάστηκε στον Δήμο Λυκόβρυσης και έπειτα στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ως τεχνίτης και τα τελευταία 15 χρόνια ως προϊστάμενος καθαριότητας και τεχνικών υπηρεσιών. Έχει διατελέσει ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του ΚΑΟΛ και αντιπρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΟΛ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet