Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Ηλία Κατσαρό ο Γιώργος Μονιός
Πολιτική

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Ηλία Κατσαρό ο Γιώργος Μονιός

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί κατεβαίνει ο κ. Γιώργος Μονιός.

Σχετικά με τη συμπόρευσή του με τον υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ηλία Κατασαρό, ο κ. Μονιός δήλωσε:

Γνωρίζω τον Ηλία Κατσαρό για παραπάνω από 15 χρόνια. Μοιραζόμαστε κοινές αρχές, αξίες και κοινούς κώδικες δεοντολογίας, πάντα με βάση τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπό μας. Είμαστε και οι δύο ανοιχτοί σε καινούργιες ιδέες και σε καινοτόμες λύσεις οι οποίες έχουν σαν στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Πεύκη. Έχω σπουδάσει Μηχανικός Αυτοματισμού στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικο Ίδρυμα Πειραιά και παράλληλα με τις σπουδές μου εργαζόμουν στον ιδιωτικό τομέα. Από τη μέχρι στιγμής επαγγελματική μου εμπειρία στην Ελλάδα, αλλά και από τις παραστάσεις που αποκόμισα στο εξωτερικό, απέκτησα σημαντικές δεξιότητες τις οποίες θα ήθελα να αξιοποιήσω στον Δήμο μου. Στόχος μου είναι να συμβάλλω στην ανάπτυξη του Δήμου Λυκοβρυσης – Πεύκης δουλεύοντας μαζί με δημότες που επιχειρούν, φιλοδοξούν και δραστηριοποιούνται προς την ουσιαστική αναβάθμιση του Δήμου.

Όταν ο Ηλίας μου μίλησε για πρώτη φορά για την παράταξη Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί, μου επεσήμανε πως πρόκειται για μία παράταξη η οποία δημιουργήθηκε από τους πολίτες και βάζει πάνω από όλα τις ανάγκες των συμπολιτών μας. Ερχόμενος σε επαφή  με την ομάδα της οποίας ηγείται ο Ηλίας Κατσαρός δεν άργησα να καταλάβω πως πρόκειται για ανθρώπους ικανούς να προτείνουν ρεαλιστικές λύσεις για τα σημαντικά προβλήματα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, αλλά και έτοιμους να τις εφαρμόσουν. Η συλλογικότητα και η αξιοκρατία εφαρμόζονται απαρέγκλιτα και αποτελούν έννοιες-οδηγούς με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Βρίσκομαι, λοιπόν, στην προνομιακή θέση να συνεργάζομαι και να είμαι μέλος μιας πραγματικά διαφορετικής ομάδας που φιλοδοξεί να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου αφήνοντας θετικό πρόσημο με τις δράσεις και πρωτοβουλίες της στην τοπική κοινωνία.

Στηρίζω τον Ηλία Κατσαρό στις προσεχείς εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης λόγω της ικανότητας του να αναλάβει τις ευθύνες που θα του αναθέσουν οι δημότες, της εντιμότητάς του, αλλά κυρίως λόγω της εμπιστοσύνης που εμπνέει η προσωπικότητά του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet