Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γ. Θεοδωρακόπουλο ο Δ. Κωνστάντος
Πολιτική

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γ. Θεοδωρακόπουλο ο Δ. Κωνστάντος

Αποσύρεται από τη διεκδίκηση της δημαρχίας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δημήτρης Κωνστάντος, καθώς προσχώρησε στη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης με την οποία κατεβαίνει στις εκλογές της 26ης Μαΐου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεύκης.

Σχετικά με τη συνεργασία του αυτή με τον επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, ο Δ. Κωνστάντος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με «κληρονομιά» και εχέγγυο την αυτοδιοικητική παρουσία στην περίοδο 2014-2019, προτάσσοντας θεσμικά κριτήρια προς όφελος του Δήμου και των συμπολιτών μας όπως έκανα και κάνω πάντα, είμαι βέβαιος ότι η τελική επιλογή μου να συνεργαστώ με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Θροδωρακόπουλο, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Πεύκη στις εκλογές του Μαΐου, θα αποδειχθεί εξαιρετικά ευεργετική στο επίπεδο θεσμικής λειτουργίας του Δήμου, ουσιαστικής συνεργασίας, συναίνεσης, σύνθεσης απόψεων, διεύρυνσης της συμμετοχής των συμπολιτών μας, βελτίωσης της ποιότητας της τοπικής δημοκρατίας, άμβλυνσης αγκυλώσεων του παρελθόντος, ενίσχυσης του αναγκαίου προσανατολισμού στο μέλλον και αποτελεσματικής αντιμετώπισης των υπαρκτών προβλημάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet