Υποψήφιος με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο Δ. Βαρβεράκης
Πολιτική

Υποψήφιος με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο Δ. Βαρβεράκης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 κατεβαίνει ο Δημήτρης Βαρβεράκης.

Καλωσορίζοντας τον νέο υποψήφιο ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου επισημαίνει:

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε σήμερα στον συνδυασμό μας, Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, έναν Πευκιώτη με ρίζες, ο ίδιος, οι γονείς και οι συγγενείς του κάτοικοι της Κ. Πεύκης, τον Δημήτρη Βαρβεράκη, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Ο 32χρονος Δημήτρης είναι στέλεχος ασφαλιστικών επιχειρήσεων, με σπουδές στην Οργάνωση και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, και ειδίκευση στα ασφαλιστικά θέματα.

Ο Δημήτρης, κάτοχος της Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας, πέραν της επαγγελματικής του δραστηριότητας, ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη φύση και το περιβάλλον, αγαπά το ψάρεμα και τη γυμναστική, ενώ, επίσης, ασχολείται και με τη μουσική, έχοντας υπάρξει μαθητής μουσικού σχολείου.

Καλώς ήρθες Δημήτρη και Καλή Επιτυχία! Ο συνδυασμός μας περιμένει να δουλέψουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη πόλη, που οι ανησυχίες σου, η ενεργητικότητα και τα νιάτα σου θα συμβάλλουν στην επίτευξη των κοινών στόχων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet