Υποψήφιος με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης ο Κ. Αργίτης
Πολιτική

Υποψήφιος με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης ο Κ. Αργίτης

Στην παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης προσχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργίτης.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, επισημαίνει:

Η μεγάλη μας και ανεξάρτητη (τυπικά και ουσιαστικά) παράταξη συνεχώς ενισχύεται με στελέχη της εργασίας, των επιστημών, του αθλητισμού, του πολιτισμού, της γειτονιάς, της νεολαίας, της τρίτης ηλικίας, της δράσης και της γνώσης, πέρα και επάνω από τα κόμματα, πέρα και επάνω από τα πολυποίκιλα συμφέροντα που αναπτύσσονται στην περιοχή μας.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος υποδέχθηκε στην παράταξη και τον Κωνσταντίνο Αργίτης, λογιστή – φοροτεχνικό με μεταπτυχιακούς τίτλους  σπουδών στην τραπεζική και τη διοίκηση επιχειρήσεων, με αγάπη για τον αθλητισμό και ιδιαιτέρως το τρέξιμο εκτός σταδίων (μαραθωνίους, ημιμαραθωνίους).

«Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Αργίτη, έναν πολίτη ενεργό, δυναμικό με πλούσια κοινωνική και εθελοντική δράση και γνώστη των προβλημάτων του δήμου μας, έναν πολίτη που αγωνίζεται για τα συμφέροντα της πόλης μας. Με τη συμμετοχή του η Συμμαχία Πολιτών γίνεται πιο ισχυρή και βαδίζει δυναμικά για τη μεγάλη νίκη. Μια νίκη που θα σημάνει πολλά για το μέλλον της πόλης μας και της νέας γενιάς».

Ο Κωνσταντίνος Αργίτης τόνισε ότι:

«Είναι τιμή μου που ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος με προσκάλεσε να συνεργαστώ μαζί του. Είναι οικονομολόγος και διεθνώς καταξιωμένος δημοσιογράφος  με μεγάλες επιτυχίες. Η συμμετοχή μου, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, στον συνδυασμό Συμμαχία Πολιτών, προσπερνά ιδεολογικές, κομματικές και προσωπικές φιλοδοξίες. Έχει μοναδικό γνώμονα να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών και να συμβάλει στο καλύτερο μέλλον των παιδιών μας, μέσα από ακέραιο και ουσιαστικό λόγο.

»Ο Δήμος μας οφείλει και είναι υποχρεωμένος, να διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο, παρεμβαίνοντας άμεσα και συγκροτημένα στα κοινωνικά προβλήματα του πολίτη – δημότη, δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις, παρέχοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, αλληλεγγύη και ασφάλεια στην τοπική κοινωνία. Προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις».

Και κατέληξε: «Είμαι λογιστής – φοροτεχνικός Α τάξης, με 25ετή εμπειρία και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην Τραπεζική (Msc in Banking) και τη Διοίκηση Επαγγελματικών Πιστώσεων (Professional Credit Master), μέλος του Οικονομικο Επιμελητηρίου της Ελλάδος, μέλος του Συνδέσμου Ανωτάτων Στελεχών Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, μέλος εθελοντικών ομάδων και πολιτικής προστασίας, εθελοντής Σαμαρείτης διασώστης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Εκπλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία στην Προεδρική Φρουρά ως λοχίας Εύζων. Εργάζομαι ως υπεύθυνος Πιστωτικού Ελέγχου στο λογιστήριο βιομηχανίας πολυεθνικού ομίλου. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το ελεύθερο τρέξιμο, την καλαθοσφαίριση και τις πολεμικές τέχνες. Είμαι παντρεμένος και έχω μία κόρη 10 ετών. Είμαι δημότης Πεύκης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet