Υποψήφιος με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης ο Χ. Παπανικολάου
Πολιτική

Υποψήφιος με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης ο Χ. Παπανικολάου

Υποψήφιος με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης θα είναι ο κ. Χαράλαμπος Παπανικολάου.

Η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, επισημαίνει τα εξής:

Ο Χαράλαμπος Παπανικολάου, μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, που διαμένει επάνω από 15 χρόνια στην Πεύκη, είναι το νέο μέλος της μεγάλης και ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών. Τον Χαράλαμπο, ο οποίος το 1985 είχε ανακηρυχθεί κορυφαίος αθλητής όλων των σπορ στην Ελλάδα, υποδέχΘηκε ο επικεφαλής της παράταξης και πρόεδρος των Ελλήνων Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν του είχε πάρει αρκετές συνεντεύξεις ως δημοσιογράφος.

«Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας ομάδα. Πέρα από μεγάλος αθλητής είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού εργάζεται σήμερα στον Δήμο Χαλανδρίου στη Διεύθυνση Παιδείας και Αθλητισμού. Ως πατέρας ενός παιδιού, που φοιτά στα δημόσια σχολεία της Πεύκης γνωρίζει, επίσης, πολύ καλά και τα προβλήματα της Εκπαίδευσης στον Δήμο μας. Άνθρωπος δημιουργικός και κοσμογυρισμένος θα προσφέρει πολλά στην πόλη μας».

Από την πλευρά του ο Χαράλαμπος τόνισε μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Πεύκης την περίοδο 2007-2011:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και ο λόγος είναι πολύ απλός:

»Ο άνθρωπος αυτός για δεκαετίες χαίρει μεγάλης εκτίμησης από την μεγάλη αθλητική οικογένεια από όπου και εγώ προέρχομαι, αλλά και όχι μόνο από αυτήν.

»Έχει απίστευτη αγάπη για τον Δήμο μας, που ενώ θα μπορούσε να είναι ήδη στη Βουλή των Ελλήνων, δεν τον ενδιαφέρει, διότι θέλει να κάνει σοβαρό και πραγματικό έργο στον τόπο του.

»Ως πολίτης του κόσμου, έχει φρέσκιες ιδέες, αλλά και την έννοια του αυτονόητου που έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια και δυσκολεύει την καθημερινότητα όλων των κατοίκων του Δήμου μας.

»Ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής αλλά και άνθρωπος του Αθλητισμού για πάνω από 40 χρόνια, πιστεύω ότι πολίτες, σωματεία και Δήμος, έχουν κομμάτια του ίδιου στόχου και οράματος, αρκεί ο Δήμος να καταλάβει ότι ο αθλητισμός είναι κοινωνία, είναι σημαντικό κομμάτι του τρόπου ζωής σχεδόν όλων, και οφείλει να είναι στις απόλυτες προτεραιότητες των δράσεων του».

Ο Χαράλαμπος Παπανικολάου είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Το 1985 στη Γενεύη κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο και τρία ασημένια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων και την ίδια χρονιά ψηφίστηκε από τον ΠΣΑΤ ως κορυφαίος Έλληνας αθλητής σε όλα τα σπορ. Για οκτώ χρόνια υπήρξε ομοσπονδιακός προπονητής ενώ το 2004 υπήρξε προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Εξαιρετικά διακριθέντων αθλητών, στον οποίο έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος. Υπήρξε υπεύθυνος λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Χαλανδρίου. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet