Υποψήφιος με τον Γ. Θεοδωρακόπουλο ο Β. Καραζουρνιάς
Πολιτική

Υποψήφιος με τον Γ. Θεοδωρακόπουλο ο Β. Καραζουρνιάς

Υποψήφιος με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ο κ. Βασίλης Καραζουρνιάς.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η μεγάλη ανεξάρτητη από κόμματα και συμφέροντα δημοτική μας παράταξη, η οποία είναι αποφασισμένη, με τη δική σας εντολή, να αλλάξει τα πράγματα στον Δήμο μας και να σταματήσει τον κατήφορο στην ποιότητα ζωής των κατοίκων και της Πεύκης και της Λυκόβρυσης, καθημερινά γίνεται όλο και πιο ισχυρή. Ο επικεφαλής της Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επί θητείας του οποίου η Πεύκη ήταν μια από τις πιο καθαρές πόλεις της Ελλάδος, έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και το κύρος να οδηγήσει το καράβι ακόμα και με το νέο περιβάλλον που δημιουργεί η απλή αναλογική.

Στην ομάδα μας υποδεχτήκαμε ένα νέο μέλος και δυναμικό πολίτη της Λυκόβρυσης, τον Βασίλη Καραζουρνιά. «Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλό έργο. Ο Βασίλης είναι γέννημα – θρέμμα της Λυκόβρυσης και μεγάλωσε στα σύνορα με την Πεύκη, στην περιοχή Καραζουρνέϊκα. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ιδιοκτήτης γνωστού pet shop, για εκπαίδευση, εκτροφή, καλλωπισμούς και πανσιόν ζώων, καθώς και εκτροφέας ποιμενικών σκύλων Καυκάσου. Πολλά χρόνια έχει σπουδαίο έργο στη φιλοζωΐα και διακρίνεται για τη μεγάλη του αγάπη για τα ζώα  και ιδιαιτέρως τα αδέσποτα. Είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρει πολλά στην πόλη μας» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Ο Βασίλης Καραζουρνιάς στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο για την πρόσκληση να συμμετάσχω στις εκλογικές διαδικασίες. Τον γνώριζα από τη μεγάλη καριέρα του στον αθλητισμό και τη δημοσιογραφία, αλλά εκτίμησα πολύ και το σπουδαίο έργο που έκανε ως δήμαρχος Πεύκης. Κατεβαίνω στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από αγάπη στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Θέλω να βοηθήσω στην ειλικρινή ενότητα των δυο Δημοτικών Κοινοτήτων και να συμβάλω στη δημιουργία μιας πόλης ανθρώπινης και φιλικής στο περιβάλλον. Επίσης θέλω να συμβάλλω στην απόλυτη διαφάνεια για τη διαχείριση των οικονομικών. Οι πολίτες πληρώνουν στον Δήμο μας, ακόμα και την εποχή της κρίσης, υψηλούς φόρους  και πρέπει να γνωρίζουν που πηγαίνει ακόμα και το τελευταίο ευρώ. Πρέπει λοιπόν να γίνονται και έλεγχοι γύρω από το θέμα αυτό. Και κάτι άλλο. Είναι καιρός να δούμε στη Λυκόβρυση και νέα πρόσωπα γιατί εδώ και 20 χρόνια ανακυκλώνονται τα ίδια και τα ίδια χωρίς να βλέπουμε κάποια πρόοδο στην πόλη. Προσκαλώ λοιπόν τις φίλες και τους φίλους να έρθουν κοντά μας για να αλλάξουμε τα πράγματα στον Δήμο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet