Υποψήφιος με τον Τ. Μαυρίδη ο Ν. Τσεκούρας
Πολιτική

Υποψήφιος με τον Τ. Μαυρίδη ο Ν. Τσεκούρας

Με το ψηφοδέλτιο της παράταξης Η Πόλη της Ζωής μας κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Νέστορας Τσεκούρας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Ο Νέστορας Τσεκούρας είναι ένα από τα παλαιότερα μέλη της παράταξής μας. Σε αυτές τις εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεύκης και είμαι σίγουρος ότι με τις σπουδές του και την εμπειρία του στον αθλητισμό,  μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο φιλικό, σύγχρονο και πρωταγωνιστή στον αθλητισμό Δήμο».

Ο κ. Τσεκούρας δήλωσε: «Με τιμά ιδιαίτερα το κάλεσμα του Δημάρχου κυρίου Τάσου Μαυρίδη να συμμετέχω δίπλα του στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος στη πόλη μας, που διακρίνεται για το ακέραιο του χαρακτήρα του, το ήθος του, την προσωπικότητά του. Τα χρόνια της θητείας του δίδαξε πολιτικό πολιτισμό, ήθος και ύφος. Υπεύθυνος και συνεπής στις δεσμεύσεις του, διαχειρίστηκε με πλήρη διαφάνεια όλα τα τρέχοντα οικονομικά θέματα που προέκυψαν». 

Ο Νέστορας Τσεκούρας είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Από το 1987 ως το 1990 εργαζόταν ως αναπληρωτής καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Από το 1990 μέχρι σήμερα έχει οργανική θέση στο 2ο Γυμνάσιο Πεύκης, ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως στέλεχος κατασκηνώσεων, ως υπαρχηγός και ως αρχηγός στην Sports Village Athitaki. Είναι κάτοικος Πεύκης από το 1991, ενώ συμμετέχει ως τακτικό μέλος στο Δ.Σ. του ΠΕΑΠ από το 2014.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet