Όμιλος UNESCO Β.Π.: Η προστασία του κύρους μας είναι επιβεβλημένη
Κοινωνία

Όμιλος UNESCO Β.Π.: Η προστασία του κύρους μας είναι επιβεβλημένη

Το κύρος και την αξιοπρέπεια του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων σκοπεύει να διαφυλάξει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου απέναντι στις «συκοφαντίες», όπως τις χαρακτηρίζει, του δημοτικού συμβούλου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Δημήτρη Κωνστάντου.

Απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση του συμβούλου, ο Όμιλος επισημαίνει:

Ο κ. Κωνστάντος επιμένει στις συκοφαντίες του – Η προστασία του κύρους και της αξιοπρέπειάς μας είναι επιβεβλημένη…

Άργησε λίγες ώρες, αλλά τελικώς ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Δημήτρης Κωνστάντος, απάντησε στην ευκαιρία που του έδωσε ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων να ανασκευάσει τα όσα ψευδή και συκοφαντικά μέρες τώρα διαδίδει και διακινεί εις βάρος του Ομίλου μας και της προέδρου του, ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη.

Η απάντησή του, δυστυχώς, επιβεβαιώνει αυτό που γνωρίζαμε εξ αρχής, ότι δηλαδή στερείται ακόμη και της στοιχειώδους υπευθυνότητας που θα πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο, πολύ περισσότερο όποιον ασχολείται με τα κοινά.

Στην περίπτωση αυτή δεν μας αφήνει κανένα άλλο περιθώριο, παρά να υπερασπισθούμε το κύρος και την αξιοπρέπειά μας στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που μας προσφέρει ο Νόμος.

Σε ό,τι αφορά τη «δημόσια τοποθέτηση» που «αναμένει ακόμη» εκ μέρους της προέδρου του Ομίλου μας, αδυνατούμε να καταλάβουμε τι εννοεί ο κ. Κωνστάντος. Ουδέποτε λάβαμε κάποιο επίσημο ερώτημα – αίτημά του για κάποιο ζήτημα, ώστε να του απαντήσουμε.

Αν πάλι εννοεί το θέμα που αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ότι ορισμένα ΜΜΕ δεν δημοσιοποιούν τις ανακοινώσεις του, δεν κατανοούμε πώς μπορεί ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων και η πρόεδρός του να τον βοηθήσουν. Η λειτουργία των ΜΜΕ είναι ανεξάρτητη και σε κάθε περίπτωση ασκείται από τους κατά τον νόμο υπεύθυνους. Ίσως σε αυτούς θα πρέπει να απευθυνθεί ο κ. Κωνστάντος για το πρόβλημά του…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet