Γ. Θεοδωρακόπουλος: Πιάστηκε στα πράσα το δίδυμο Μαυρίδης – Φωκιανός
Πολιτική

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Πιάστηκε στα πράσα το δίδυμο Μαυρίδης – Φωκιανός

«Πιάστηκαν στα… πράσα» ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και ο τέως δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός σύμφωνα με τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Σε «απελπιστική θέση» βρίσκεται ο δήμαρχος, όπως σημειώνει ο δημοτικός σύμβουλος απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου («Θέλει ο Θεοδωρακόπουλος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει») η οποία εξεδόθη όπως υποστηρίζει ο ίδιος «διά… χειρός Φωκιανού», ο οποίος «δημαρχεύει».

Το «δίδυμο», όπως το αποκαλεί ο δημοτικός σύμβουλος, Μαυρίδη – Φωκιανού δεν απήντησε σε έγγραφο του ΟΣΚ Α.Ε. (Οργανισμός Σχολικών Κτηρίων) για την αναγκαιότητα ή μη του έργου του κλειστού γυμναστηρίου στο Ηλιακό Χωριό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ένα ντοκουμέντο που εκθέτει και τους δύο ανεπανόρθωτα
«Πιάστηκαν στα… πράσα» Φωκιανός και Μαυρίδης για τα ψέματά τους με το κλειστό γυμναστήριο της Πεύκης
Μια πρώτη απάντηση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου

Σε πλήρη σύγχυση φαίνεται ότι είναι ο κ. Μαυρίδης. Και μη μπορώντας όχι μόνο να διοικήσει υποφερτά τον Δήμο, αλλά ακόμα και να απαντήσει στα ερωτήματα της Συμμαχίας Πολιτών για την εγκατάλειψη της πόλης, έβγαλε ένα δελτίο Τύπου με αήθεις χαρακτηρισμούς. Δεν έχει επιχειρήματα, δεν έχει έργο και σε ένα κείμενο γεμάτο ύβρεις, γεμάτο κακία, γεμάτο ψέματα και εμπνευσμένο από τον Γκέμπελς, προσπάθησε να ξεφύγει από την απελπιστική κατάσταση που βρίσκεται. Τον ευχαριστώ. Αλλά δεν θα πάρω. Η οικογενειακή μου αγωγή δεν μου επιτρέπει να κατέβω τόσο χαμηλά. Έτσι κι αλλιώς ΚΑΙ το δελτίο Τύπου είναι διά… χειρός Φωκιανού. Που ουσιαστικά δημαρχεύει και κάθε πρωί στο γνωστό καφέ της Άνω Πεύκης δίνονται οι κατευθύνσεις.

Προσπαθεί και ο τέως δήμαρχος να αλλάξει τη συζήτηση μετά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική του αδιαφορία επί 12 χρόνια στην ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου της Λυκόβρυσης και τη μετατροπή του περιβάλλοντος χώρου σε… χωματερή της πόλης. Η αυτεπάγγελτη επέμβαση του Εισαγγελέα είναι χαρακτηριστική της σοβαρότητας του θέματος. Κι αν η 12χρονη προκλητική αδιαφορία του για το ημιτελές κλειστό, για το οποίο έφταιγαν όλοι οι άλλοι (ακόμη και ο… Χατζηπετρής) εκτός φυσικά από τον ίδιο, συνδυαστεί με τη σκοτεινή υπόθεση της δημιουργίας του διαδημοτικού «Πράσινου Σημείου» Απορριμμάτων, που θα έχει σαν συνέπεια την υποβάθμιση της Λυκόβρυσης, αυτομάτως δίνονται πολλές εξηγήσεις στις γκεμπελίστικες ανακοινώσεις τους.

Αλλά άνοιξαν τον… λάκκο για τον υπογράφοντα και το μόνο που… κατάφεραν ήταν να πέσουν οι ίδιοι μέσα. Γιατί γνωρίζουν ότι έξι χρόνια συκοφαντούν και υβρίζουν τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, αλλά δεν μπόρεσαν (και δεν θα μπορέσουν) να τον έχουν στο χέρι. Και τι δεν είπαν. Τώρα όλα γυρίζουν επάνω τους. Και η αγωνία τους σήμερα είναι να αλλάξουν τη συζήτηση που γίνεται αυτό τον καιρό. Για να αποφύγουν τις σοβαρές ευθύνες που έχουν για το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης και το πλιάτσικο που έγινε στη δημόσια περιουσία κατήγγειλαν ενορχηστρωμένα ότι δήθεν ο Θεοδωρακόπουλος σταμάτησε το κλειστό γυμναστήριο του Ηλιακού Χωριού. Εντάξει αναλαμβάνω και τις ευθύνες για τον… Τρωικό Πόλεμο.

Αλλά οι ψεύτες πιάστηκαν στα πράσα…

Έγγραφο γα το Κλειστό του Ηλιακού ΧωριούΣε αποκαλυπτικό έγγραφο του ΟΣΚ προς τον Δήμο μας (αρ. πρ. 279/13-01-2011) όταν δήμαρχος ήταν ο κ. Φωκιανός και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Μαυρίδης αφού περιγράφονται τα εμπόδια που καθυστερούσαν την κατακύρωση της εργολαβίας ΕΡΩΤΑΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ο Δήμος μας «θα θέλαμε να μας απαντήσετε άμεσα για την αναγκαιότητα ή μη του παραπάνω έργου».

  1. Τι απάντησαν στον ΟΣΚ οι δυο συκοφάντες;  
  2. Γιατί απέκρυψαν το έγγραφο από το Δημοτικό Συμβούλιο;
  3. Είχαν νόμιμη εξουσιοδότηση να χειριστούν παρασκηνιακά το θέμα;
  4. Μήπως διευκόλυναν με την απόφασή τους να πάει το έργο σε κάποιον άλλο δήμο, που τους είχε βοηθήσει στις εκλογές; Μήπως;
  5. Έχει σχέση η παράνομη απόκρυψη του εγγράφου του ΟΣΚ με τις παραπλανητικές προεκλογικές ταμπέλες του κ. Φωκιανού για δημιουργία σχολείων στη Λυκόβρυση δίπλα στο εργοστάσιο Βενέτη; Πού πήγαν τώρα οι ταμπέλες και τι έγιναν τα σχολεία;
  6. Είχαν υποσχεθεί στους κατοίκους του Ηλιακού Χωριού για να πάρουν την ψήφο τους ένα μεγάλο πάρκο στην είσοδο του οικισμού. Αλήθεια πότε θα κατασκευαστεί; Μήπως του Αγίου Ποτέ;

Είναι φανερό από το επίσημο κρατικό έγγραφο – ντοκουμέντο που αποκαλύπτουμε ότι έχουμε καραμπινάτες παρανομίες που είχαν συνέπεια να χαθεί το κλειστό γυμναστήριο.

Οι μάσκες λοιπόν έπεσαν, τώρα είναι η ώρα των ευθυνών του κ. Φωκιανού και του κ. Μαυρίδη. Οι οποίοι είχαν και το θράσος με δελτία Τύπου να ρίχνουν ευθύνες στον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, ακολουθώντας τη θεωρία του Γκέμπελς «Λέγε πολλά ψέματα και μεγάλα ψέματα. Κάτι θα μείνει στο τέλος». Εδώ όμως «τους πιάσαμε στα …πράσα» όπως λέει και ο λαός μας.

Υ.Γ. 1: Εμείς θα επιμένουμε να ασχολούμεθα με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Αλήθεια θα μας πούνε πώς… κατάφεραν από τα 28 δρομολόγια την ημέρα της Δημοτικής Συγκοινωνίας, που τους παρέδωσε η δημαρχία Θεοδωρακόπουλου (2011), αυτοί άφησαν μόνο τέσσερα με πέντε την ημέρα και χωρίς το Σάββατο;

Υ.Γ. 2: Το κεντρικό σιντριβάνι της Πεύκης θα το φτιάξετε, τώρα που ο κόσμος θέλει λίγη δροσιά ή μήπως θέλετε να συμπληρώσει κανένα έτος χαλασμένο για να μην χαλάσετε τη συνήθεια σας;

Υ.Γ. 3: Για τα υπόλοιπα θέματα θα επανέλθουμε. Με άλλα ντοκουμέντα για το δίδυμο. Και θα τα πούμε και για τη Λεωφόρο Ειρήνης βεβαίως.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet