Μ. Πάγκαλος: Μήπως να προβληματιστεί η κα Βατσακλή-Παπαδημούλη;
Πολιτική

Μ. Πάγκαλος: Μήπως να προβληματιστεί η κα Βατσακλή-Παπαδημούλη;

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ του επικεφαλής της παράταξης Ριζοσπαστική Ανατροπή, Μανόλη Πάγκαλου και της πρώην δημοτικής συμβούλου της παράταξής του και νυν ανεξάρτητης, Εύης Βατσακλή-Παπαδημούλη για το θέμα του ειδικού τέλους που έχει επιβληθεί στους κατοίκους της Λυκόβρυσης, αλλά και για… ενδοπαραταξιακά θέματα.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε την ανακοίνωση της ανεξάρτητης συμβούλου, επί της οποίας απαντά με νέα ανακοίνωσή του ο κ. Μ. Πάγκαλος, αφού η ίδια εξακολουθεί να κοινοποιεί «επιλεκτικά» τις ανακοινώσεις της…

Όσο για την ανακοίνωση του επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Ανατροπής, αυτή έχει ως εξής:

Επί της ουσίας

Η κυρία Εύη Βατσακλή-Παπαδημούλη, που αποχώρησε από την παράταξή μας, αντί να προβληματίζεται για τη στάση της, επιδεικνύει μία άλλη διάσταση του χαρακτήρα της, προσφεύγοντας σε συκοφαντικές κατηγορίες του κοινού ποινικού κώδικα, τις οποίες αναρωτιέμαι πώς θα μπορούσε να υποστηρίξει στα έδρανα ενός δικαστηρίου!

Δεν θα απαντούσα στην ούτως ή άλλως υβριστική για το πρόσωπό μου νέα ανακοίνωση της συναδέλφου, εάν δεν παρέμενε το γεγονός της καθοριστικής ψήφου της στη συνέχιση της επιβάρυνσης των πολιτών της Λυκόβρυσης.

Για εμάς παραμένουν οι αρχές της Ριζοσπαστικής Ανατροπής, τις οποίες -κατά την ίδρυση της παράταξης- όλοι, συνεπώς και η κυρία Παπαδημούλη, είχαμε αποδεχθεί!

Για όλους μας η πληρωμή έργων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από πολίτες μέσω ειδικών φόρων, τελών κ.λπ., αντιβαίνει σε κάθε έννοια ηθικής.

Αναντίρρητο παραμένει ότι η κυρία Παπαδημούλη ψήφισε τη διατήρηση του ειδικού τέλους, έστω και μειωμένου, παρά την απόφαση κάλυψης από την Περιφέρεια του αντίστοιχου κόστους!

Τελεία και παύλα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet