Αποχωρεί από τη Συμμαχία Πολιτών η Μαρία Γερολυμάτου
Πολιτική

Αποχωρεί από τη Συμμαχία Πολιτών η Μαρία Γερολυμάτου

Αποχωρεί από τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης η Μαρία Γερολυμάτου, η οποία ήταν υποψήφια σύμβουλος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η κα Γερολυμάτου είχε ουσιαστικά διαγραφεί από την παράταξη, λόγω της συμπόρευσής της με τη δημοτική ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020, όπως αναφέρει η ίδια στην ακόλουθη ανακοίνωσή της:

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να δηλώσω και επισήμως την αποχώρηση μου από την πολιτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών με επικεφαλής τον κο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εκλογών έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, τα αποτελέσματα με δικαίωσαν και ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Αποχωρώ από την ομάδα με καλές και κακές αναμνήσεις, και ευχαριστώ τον κύριο Θεωδορακοπουλο για την πολύτιμη εμπειρία του βαπτίσματος του πυρός στον πολίτικο στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι ιδεολογικές μας διάφορες δυστυχώς στάθηκαν εμπόδιο στο να συνεχίσουμε μαζί να αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας.

Εξάλλου θεωρήθηκα ουσιαστικά διαγραμμένη όταν υπήρξα πριν από δυο χρονιά ιδρυτικό μέλος της ομάδας Λυκόβρυση Πεύκη 2020. Εύχομαι στους παλιούς μου συνοδοιπόρους τα καλύτερα και είμαι σίγουρη ότι χωρίς μικροσυμφέροντα και ίντριγκες μπορούμε να συνεργαστούμε στο μέλλον για το καλό της πόλης μας.

Με εκτίμηση στους Λυκοβρυσιώτες και Πευκιώτες συμπολίτες

Μαρία Γερολυμάτου

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet