Είχε διαγραφεί από τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης από το 2014 η Μαρία Γερολυμάτου όπως τονίζει η παράταξη απαντώντας στην πρόσφατη επιστολή αποχώρησης (Αποχωρεί από τη Συμμαχία Πολιτών η Μαρία Γερολυμάτου).
Η παράταξη, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, καταλογίζει στο πρώην μέλος της προσπάθεια απόσπασης «δύο λεπτών δημοσιότητας», όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:
Συμμαχία Πολιτών: Μαύρες… πλερέζες
Μαύρες… πλερέζες έχουμε βάλει όλοι γιατί διαβάσαμε ότι αποχωρεί και μάλιστα… επισήμως από την παράταξή μας η Μ. Γερολαμάτου.
Ναι… αποχωρεί από μία παράταξή η οποία την είχε διαγράψει από τη δύναμή της το 2014. Δηλαδή δεν είχε καμιά σχέση μαζί της εδώ και δυο χρόνια.
Μα είναι δυνατόν για δύο λεπτά δημοσιότητας ή για οποιοδήποτε άλλο μικροκομματικό λόγο να χάνει κάποιος -και μάλιστα νέος- τη σοβαρότητα και το (δημοτικό) ήθος;
Σημεία των καιρών…

