Γ. Θεοδωρακόπουλος: Τα ψεύδη και οι ύβρεις ενός τέως…
Πολιτική

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Τα ψεύδη και οι ύβρεις ενός τέως…

Με ιδιαίτερα σκληρό, αλλά και αναλυτικό τρόπο, απαντά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, στα όσα υποστήριξε πρόσφατα ο τέως δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Δημήτρης Φωκιανός, για το Ο.Τ.9 στη Λυκόβρυση, αλλά και στη θητεία του πρώτου ως δημάρχου του πρώην Δήμου Πεύκης.

Χαρακτηρίζοντας ως «παραμυθά» τον τέως δήμαρχο, ο κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος του υπενθυμίζει ότι «τελείωσε η εποχή που έλεγε και έγραφε ό,τι ήθελε», προχωρώντας ταυτόχρονα στην αντίκρουση όσων ανέφερε ο κ. Δ. Φωκιανός.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Γ. Θεοδωρακόπουλου:

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος βάζει κρίσιμα ερωτήματα στον Δ. Φωκιανό 
Αντί να μιλάμε για το… αύριο του Δήμου ασχολούμεθα με τα ψεύδη και τις ύβρεις του τέως

Ειλικρινά θα προτιμούσα χίλιες φορές να κάνουμε αυτή την περίοδο στον Δήμο μας έναν γόνιμο και επικοδομητικό διάλογο για τα προβλήματα του τόπου μας και για το πώς θα προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα, έχοντας στο επίκεντρο της πολιτικής μας τον άνθρωπο. Έχοντας στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας το νέο, που βλέπει βουνά τα εμπόδια μπροστά του, τον οικογενειάρχη που αγωνίζεται να σταθεί όρθιος στα πόδια του, τον ελεύθερο επαγγελματία που δίνει τη δική του μάχη, τον μισθωτό  που εργάζεται σχεδόν χωρίς ωράριο. Και πολύ περισσότερο τον άνεργο. Να βελτιώσουμε τις υποδομές στην πόλη μας, να οργανώσουμε καλύτερα τον Δήμο μας και να χτίσουμε όλοι μαζί τις προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο. Κάτι που προσπαθησε πολύ η παράταξή μας, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, στις τελευταίες εκλογές, κρατώντας ένα υψηλό επίπεδο διαλόγου και πολιτικού πολιτισμού.

Δυστυχώς, κάθε λίγο και λιγάκι, εδώ και έξι χρόνια, ήμουν υποχρεωμένος να ασχοληθώ με τις ύβρεις, την παραπληροφόρηση και τα ψέματα ένός ανθρώπου που έχτισε την παρουσία του στα κοινά επάνω στο πελατειακό σύστημα και με μεθόδους Μαυρογιαλούρου.

Επειδή τα προηγούμενα χρόνια είχα λειτουργήσει με χαμηλούς τόνους και απέφευγα πολλές φορές, λόγω παιδείας και οικογενειακής αγωγής, να δίνω απαντήσεις στα απαράδεκτα κείμενά του τέως, κάποιοι το θεώρησαν ως αδυναμία μου. Και αντί να μαζευτούν αποθρασύνθηκαν. Το κατέστησα σαφές πρόσφατα. Και το ξαναλέω. Τελείωσε η περίοδος που ο Φωκιανός έλεγε και έγραφε ό,τι ήθελε. Η εποχή του παραμυθά δημάρχου πέρασε. Το ίδιο ισχύει και για τον «υπό κηδεμονία» νυν δήμαρχο. Κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του.

Οι νέες αποκαλύψεις για τα οικονομικά του Οικοδομικού Τετραγώνου (Ο. Τ.) 9 της Λυκόβρυσης δημιούργησαν τελευταία πρόσθετα προβλήματα για τον  Δ. Φωκιανό. Σε πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο ο τέως περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε ότι την υποχρέωση για να πληρώνουν οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης το 30% του έργου ούτε τη ζήτησε ούτε την επέβαλε η Νομαρχία, αλλά ήταν πρόταση του τέως δημάρχου.

«Ο ίδιος ο κ. Φωκιανός το ζήτησε και γι αυτό αποφασίστηκε να αναλάβει ο Δήμος το 30%» τόνισε. Μια δήλωση την οποία κανένας από τους παριστάμενους δεν την αμφισβήτησε. Ούτε βεβαίως ο λαλίστατος κατά τα άλλα  Α. Μαυρίδης. Αυτή η αποκάλυψη, «καίει» τώρα τον τέως γιατί προκύπτει ότι οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης εξ αιτίας του πληρώνουν άλλα 2.500.000 ευρώ. Οι μάσκες του δήθεν «νοικοκύρη» που φόρτωσε τον κόσμο με χαράτσια, πέφτουν. Κι ακόμα είμαστε στην αρχή… Για να λάμψει πάντως η αλήθεια αναμένουμε άμεσα από τη διοίκηση του Δήμου να δώσει στη δημοσιότητα την αλληλογραφία εκείνης της περιόδου..

Βεβαίως και δεν περιμέναμε από τον τέως να απολογηθεί  για όλα αυτά. Δεν διαθέτει το ανάλογο πολιτικό ήθος. Δεν μπορεί να αρθρώσει ούτε και μια δικαιολογία. Αλλά και τι να πει όταν για μια ακόμα φορά τον «πιάνουνε με τη γίδα στην πλάτη» που λέει και ο λαός μας; Γι΄ αυτό και ακολούθησε την προσφιλή του τακτική να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια. Με παραγωγή ύβρεων, βρώμας και παραπληροφόρησης.

Δέκα ερωτήματα που δείχνουν το τέλος του παραμυθιού…

Επειδή όμως δεν μπορεί να κρυφτεί περισσότερο τον καλούμε σήμερα να απαντήσει τουλάχιστον στα ερωτήματα που θέτουν κάτοικοι της Λυκόβρυσης. Ερωτήματα καίρια που φανερώνουν ότι ήρθε το τέλος του παραμυθιού του, το οποίο έστησε όλα αυτά τα χρόνια:

Ας απαντήσει λοιπόν:

1. Ενώ ο προϋπολογισμός του έργου ανάπλασης στο Ο.Τ.9 ήταν 4.521.000 ευρώ… πώς κατάφερε να τον ανεβάσει στα 14.236.000 ευρώ; Δηλαδή αύξηση από την αρχική μελέτη κατά 300%. Μήπως πρέπει να του δώσουμε και βραβείο για το… κατόρθωμα αυτό;

2. Γιατί υπέγραψε τη σύμβαση μόνο με έκπτωση 18%, όταν όλοι περίμεναν επάνω από 50%, με συνέπεια το έργο να πάει επάνω κατά 4.300.000 ευρώ; Η ειρωνεία είναι ότι ακόμα και ο ίδιος δήλωνε τότε ότι δεν θα υπέγραφε με έκπτωση κάτω από 35%. Τι συνέβη λοιπόν και υπέγραψε; Μήπως «λυπήθηκε» τον εργολάβο; Όσο για την περίφημη γραπτή δήλωση του νυν δημάρχου Α. Μαυρίδη, ότι οι εκπτώσεις στα έργα πρέπει να είναι επάνω από 50%, ισχύει ή όχι; Ή όταν την έκανε νόμιζε ότι ήταν κατά του Θεοδωρακόπουλου και δεν ήξερε ότι… τσουρούφλιζε τον Φωκιανό και βεβαίως τον εαυτό του,  αφού αποτελούσε μεγαλοστέλεχος της παράταξης Φωκιανού;

3. Το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του Δήμου, ποιος το μπλοκάρισε για 15 χρόνια; Ποιος έστελνε τους νέους της περιοχής να αθλούνται υπό βροχή και με κρύο στα ανοιχτά γήπεδα; Ποιος ήθελε να το πουλήσει σε επιχειρηματία; Μήπως ο Θεοδωρακόπουλος από την Πεύκη; Κι όμως ακόμα δεν έχουν ζητήσει συγνώμη, ούτε ο ίδιος ούτε η ομάδα του (Νικολιδάκης, Ποριώτου, Τσελέντας, Παπαδημούλη κ.λπ.)  από τη νέα γενιά της πόλης, η οποία περίμενε χρόνια να γίνει το κλειστό. Κι αν δεν αγωνιζόταν η παράταξή μας, ο χώρος μπορεί και να είχε πουληθεί.

4. Πώς συνέβη και το έργο του ευρωπαϊκού προγράμματος «πράσινη ζωή στην πόλη», ύψους 1.500.000 ευρώ, έγινε στη Λυκόβρυση επί δημαρχίας Φωκιανού μόλις με 8% έκπτωση, ενώ στην Πεύκη επί δημαρχίας Θεοδωρακόπουλου έγινε με 52% έκπτωση. Τι λέει επί αυτού και ο «υπό κηδεμονία δήμαρχος» Α. Μαυρίδης; Δεν τον ενδιαφέρει αυτή η διαφορά των 600.000 ευρώ; Η θεωρεία του για το 50% πάλι δεν ισχύει, γιατί πάλι δεν τους συμφέρει;

5. Αλήθεια, τι έγιναν τα σχολεία που με μεγάλες πινακίδες ανήγγειλε προεκλογικά (2010) ότι θα έχτιζε δίπλα στο εργοστάσιο «Βενέτης». Παραμύθι για τις ψήφους ήταν κι αυτό; Δέχεται τα σχολεία της Λυκόβρυσης κατασκευαστούν τώρα στην… κακιά Πεύκη; Και τι έπραξε 12 χρόνια ο τέως με τους «Ηρακλείς του στέμματος», Νικολιδάκη, Ποριώτου, Τσελέντα, Παπαδημούλη κ.λ.π., για να μην κάνουν μάθημα σε κοντέϊνερ τα παιδιά της Λυκόβρυσης και να μη νοικιάζει ο Δήμος για νηπιαγωγείο ένα κτήριο που κάθε λίγο και λιγάκι πλημμυρίζει; Καλά ο «νοικοκύρης» δήμαρχος δεν ασχολήθηκε με τα σχολεία; Μόνο το πελατειακό σύστημα τον ενδιέφερε;

6. Τι απέγινε το οικόπεδο της ΑΓΕΤ που θα έπαιρνε ο Δήμος; Ποιος το διαπραγματευόταν… σθεναρώς και πάντα μόνος του;

7. Το Κέντρο Υγείας, το οποίο πομπωδώς ανήγγειλε, παραχωρώντας μάλιστα για πέντε χρόνια το οικόπεδο του Δήμου απέναντι από την Αγία Βαρβάρα, δεν χτίστηκε ακόμα; Από ποιόν όμως να χτιστεί, όταν ο δήμαρχος έλεγε ψέματα ακόμα και στον εαυτό του;

8. Για το κυκλοφοριακό χάος της Λυκόβρυσης, η οποία έχει μετατραπεί σε κέντρο διερχομένων, ποιος ευθύνεται; Μήπως ο Θεοδωρακόπουλος;

9. Η τροποποίηση του σχεδίου πόλης τι απέγινε; Αλήθεια, εκείνη η νυχτερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λυκόβρυσης, το καλοκαίρι του 2010, η οποία θα άλλαζε τα πάντα πήγε περίπατο; Τέτοια ανικανότητα 15 χρόνια;

10. Ποιος δήμαρχος μετέτρεψε σε χωματερή τον χώρο γύρω από το ημιτελές κλειστό γυμναστήριο, αδιαφορώντας για την υγεία των κατοίκων; Ποιος ευθύνεται για το πλιάτσικο που έγινε εκεί σε βάρος της δημόσιας περιουσίας;

Η διοίκηση Μαυρίδη έδωσε δύο παρατάσεις στον εργολάβο

Φυσικά και η τελεταία ανακοίνωση του τέως είναι χαμηλού επιπέδου. Συνήθης η πρακτική. Τη… γνωρίσαμε καλά έξι χρόνια τώρα. Κανονικά δεν έπρεπε να ασχοληθώ, αλλά αυτό ακριβώς επιδιώκει. Και δεν θα του κάνω κι άλλο τη… χάρη. Εξάλλου είναι μια ανακοίνωση γεμάτη ψεύδη. Μια ανακοίνωση που έχει μόνο μια αλήθεια.  

Είναι ο τίτλος της «Η άνοδος και η πτώση της ασημαντότητας» γράφει. Τον εμπνεύστηκε αυτόν τον τίτλο προφανώς μπροστά στον καθρέπτη του, γιατί περιγράφει με ακρίβεια τον εαυτό του. Τα ψέματα και οι αθλιότητές του ξεπερνούν ακόμα και τον Γκέμπελς, του οποίου η θεωρία στηρίζεται στο ότι «λέμε πολύ μεγάλα ψέματα πάρα πολλές φορές, γιατί μόνο έτσι θα μείνει στο τέλος κάτι». Κι αυτό αρχικά το πέτυχε, πετώντας πολλή λάσπη κατά των αντιπάλων του και κατά της Πεύκης. Αλλά τώρα γκρεμίζεται. Η αλήθεια βγαίνει στον αφρό. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται με ποιον είχε να κάνει. Έτσι βλέπουμε την πτώση της ασημαντότητάς του.

Θα ασχοληθούμε παρακάτω με τρία από τα θέματά του, στα οποία  μου κάνει την…τιμή να με υβρίζει:

Α) Στεναχωρήθηκε, πληροφορηθήκαμε, γιατί η αντιπολίτευση ψήφισε θετικά για το Ο.Τ.9. και το εκφράζει αυτό αναφέροντας ότι αν δεν ψήφιζαν θα τους έπαιρναν με τις πέτρες. Καμαρώστε ήθος. Ποιοι θα πετούσαν τις πέτρες; Τα παπαγαλάκια του; Ή μήπως αυτοί που δεν σέβονται το δημόσιο χρήμα. Ας μας το πει καθαρά. Του προτείνω πάντως αντί για πέτρες να ρίξουν στην πισίνα ολόκληρη την αντιπολίτευση και όλους όσοι θέλουν διαφάνεια στον Δήμο μας.

 Επειδή όμως η «σπέκουλα» συνεχίζεται, η αντιπολίευση και πολύ περισσότερο η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ,  δεν ήταν και δεν είναι κατά του έργου. Δεν θα βρουν ούτε αυτός ούτε τα παπαγαλάκια του, δηλώσεις μου ή και ενέργειές μου κατά του έργου. Το παραμύθι τους τελείωσε και δεν έχει δράκο. Να γνωρίζουν όμως ότι ήμουν και θα είμαι πάντοτε υπέρ της διαφάνειας και του ελέγχου των οικονομικών. Τα λεφτά είναι πολλά. Και είναι δημόσια…

Αν αυτό τους ενοχλεί πρόβλημά τους. Αλλά να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Τα χρήματα δεν είναι δικά τους. Αν πλήρωνε για το έργο από την τσέπη του ο Φωκιανός ή αν πλήρωναν οι επιχειρηματίες φίλοι του, τότε δεν είχα κανένα λόγο να τους κάνω κριτική. Αλλά τα 15.000.000 ευρώ προέρχονται από τους Έλληνες φορολογούμενους και από τους κατοίκους της Λυκόβρυσης, τους οποίους έχουν χαρατσώσει οι δήθεν νοικοκύρηδες.

Όσον αφορά στις ανησυχίες που εξέφρασαν κάποιοι (μερικοί καλόπιστα) για το ποιοι δημιουργούν προβλήματα στις εργασίες του Ο.Τ.9, από τα ντοκουμέντα που δημοσίευσα φάνηκε η αλήθεια. Αποδείχτηκε ότι είναι εκείνοι που έφεραν στο Δημ. Συμβούλιο για έγκριση δυο παρατάσεις του έργου, χωρίς σοβαρό λόγο και έδωσαν τη δυνατότητα στον εργολάβο να διεκδικεί επί πλέον εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Ανήκουν στην παραταξη Μαυρίδη και οι περισσότεροι ήταν χρόνια «Ηρακλείς του στέμματος».

Ας σταματήσουν το παιχνίδι του διχασμού

Β) Προσπαθεί να περάσει, όπως και το 2010, το διχαστικό κλίμα για να συσπειρώσει τη Λυκόβρυση κατά της… κακιάς Πεύκης. Νομίζει ότι θα ξεγελάσει πάλι τους κατοίκους. Κι αυτή η πολιτική γίνεται φανερή από το γεγονός ότι στο ίδιο κλίμα κινήθηκαν, πριν από λίγες ημέρες και οι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται στη Λυκόβρυση με την παραταξη Μαυρίδη (Νικολιδάκης, Ποριώτου, Τσελέντας, Σκαμάκης), ενώ νωρίτερα είχε ανοίξει το θέμα και μια ανεξάρτητη δημ. συμβουλος. Της ίδιας ομάδας κι αυτή.

Τους προειδοποιούμε ευθέως. Να σταματήσουν να παίζουν. Γιατί τα παιγνίδια με τη φωτιά είναι επικίνδυνα. Οι δύο Δημοτικές Κοινότητες δεν πρέπει με τίποτα να βρεθούν σε διχαστικό κλίμα επειδή έτσι το αποφάσισαν ο τέως και οι συν αυτώ. Ο οποίος θα μείνει στην ιστορία γιατί… κατάφερε ένα έργο προϋπολογισμού 4.521.000 να το δημοπρατήσει, στα 14.236.000. Δηλαδή 300% παραπάνω.

Δεν θα επεκταθώ άλλο στο θέμα του κλίματος. Τους καλώ όμως να αποσύρουν αμέσως τη στρατηγική αυτή. Και να κόψουν τις εκφράσεις του στυλ «ποιος πληρώνει τα δάνεια της Πεύκης», οι οποίες είναι απαράδεκτες. Τα δάνεια τα πλήρωνε κανονικά η Πεύκη από τους πόρους της και δεν περίμενε να εμφανιστεί ο απίθανος Φωκιανός για να τη… σώσει. Και ήταν συνεπέστατη απέναντι στις τράπεζες και επί Καμάρα (ο οποίος τα πήρε) και πολύ περισσότερο επί Θεοδωρακόπουλου. Αρκετά με τα παραμύθια του.

Τα χρήματα που… ξέχασε να μετρήσει ο Φωκιανός

Γ) Ένα άλλο ζήτημα που βάζουν και ξαναβάζουν ο τέως και τα παπαγαλάκια τους είναι τα δήθεν μεγάλα χρέη της Πεύκης, τα οποία εννοείται ότι τακτοποίησε. Όμως στελέχη της παράταξης Μαυρίδη, της παράταξης που στήριξε στις εκλογές, τον ξεφωνίζουν δημόσια για την κακή οικονομική διαχείριση που έκανε στον ενιαίο Δήμο. Εγώ θα σταθώ στη δική μου περίοδο για την οποία έκανε τα πάντα για να τη συκοφαντήσει, αλλά η λάσπη του γύρισε επάνω του. Αν και έχω απαντήσει πολλές φορές με ντοκουμέντα για τα οικονομικά της περιόδου, των οποίων η διαχείριση ήταν διαυγέστατη, θα ξαναδώσω κάποια συγκεκριμένα στοιχεία, για να μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Τον ρωτάμε.

1. Πλήρωσε ή όχι η διοίκηση Θεοδωρακόπουλου 3.000.000 ευρώ για τόκους και χρεωλύσια από δάνεια και υποχρεώσεις της περιόδου Καμάρα-Μαυρίδη; Είναι μήπως χρέη του Θεοδωρακόπουλου αυτά;

2. Του άφησε ή όχι 31-12-2010 στο ταμείο (καταθέσεις στην τράπεζα) η διοίκηση Θεοδωρακόπουλου 1.500.000 ευρώ; Δεν τα μετράει αυτά;

3. Παρέλαβε ναι ή όχι τον Δήμο με απαιτήσεις από τρίτους ύψους 1.300.000 ευρώ; Ούτε αυτά μετράνε;

4. Χρωστούσε στις 31-12-2010 στην Πεύκη το κράτος από το κεφάλαιο των παρακρατηθέντων 2.000.000 ευρώ, τα οποία καταβλήθηκαν στη συνέχεια στον ενιαίο Δήμο; Κι αυτά δεν τα υπολογίζει ο «νοικοκύρης»;

5. Εισέπραξε ναι ή όχι ο ενιαίος Δήμος περίπου 300.000 ευρώ από χρήματα έργων ή προμηθειών (παιδική χαρά Αγίου Παντελεήμονα, αγορά φορτηγού, αγορά κάδων κ.λπ.) που χρωστούσε η Πολιτεία στην Πεύκη, αλλά τα κατέβαλε το 2011 και το 2012;

6. Έκανε ναι ή όχι ο Δήμος Πεύκης την περίοδο 2007-2011 ανανέωση εξοπλισμού για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, δεδομένου ότι η προγούμενη δημοτική Αρχή (Καμάρα, Μαυρίδη) είχε… ξεχάσει να κάνει; Αγόρασε ναι ή όχι δυο καινούργια υπερσύγχρονα λεωφορεία για τη δημοτική συγκοινωνία; Προμηθεύτηκε δεύτερο αυτοκίνητο ανακύκλωσης; Αγόρασε δύο αυτοκίνητα-σάρωθρα; Αγόρασε νέο γερανό; Αγόρασε νέο φορτηγό; Προμηθεύτηκε υδροφόρο; Προμηθεύτηκε νέο περιπολικό; Η δημοτική Αρχή Φωκιανού δεν πρόσθεσε στη θητεία της ούτε μηχανάκι, γιατί τα βρήκε όλα έτοιμα. Αυτά όμως κόστισαν 1.000.000 ευρώ στον Δήμο Πεύκη. Μήπως είναι χρέη του Θεοδωρακόπουλου;

7. Επί δημαρχίας Θεοδωρακόπουλου έκανε ναι ή όχι η Πεύκη έργα ασφαλτοστρώσεων 600.000 ευρώ, γιατί οι δρόμοι είχαν εγκαταλειφθεί από τη διοίκηση Καμάρα; Επί θητείας Φωκιανού δεν έπεσε άσφαλτος σε κανένα δρόμο.  

8.  Επί δημαρχίας Θεοδωρακόπουλου διατέθηκαν ναι ή όχι 1.000.000 ευρώ στα σχολεία όλων των βαθμίδων για τη ριζική ανακαίνισή τους, γιατί το 2007 ήταν στο έλεος του Θεού; Επί Φωκιανού η συντήρηση των σχολείων περιορίστηκε μόνο στην τυπική κρατική επιχορήγηση.

9. Επί θητείας Θεοδωρακόπουλου μονιμοποιήθηκαν στον Δήμο 22 εργαζόμενοι των δημοτικών επιχειρήσεων που είχαν προσληφθεί επί Καμάρα-Μαυρίδη. Το επί πλέον κόστος ξεπέρασε τα 1.000.000 ευρώ; Μήπως κι αυτά είναι χρέη Θεοδωρακόπουλου;

10. Φυσικά υπάρχουν και πολλά άλλα στοιχεία που δείχνουν τα τερατώδη ψέματα του Φωκιανού και των συν αυτώ για τα οικονομικά. Παράδειγμα πρώτο: Περίπου 700.000 από τα χρέη του Δήμου διαγράφηκαν νομίμως, αλλά ο τέως τα καταλογίζει ακόμα στον… εχθρό του, τον Θεοδωρακόπουλο. Παράδειγμα δεύτερο: Ένα ποσό 300.000 είχε πάρει προκαταβολή το 2006 ο Π. Καμάρας από την κρατική επιχορήγηση. Τα χρήματα παρακρατήθηκαν από τους ΚΑΠ του 2007. Να λοιπόν ένα εκατομμύριο ευρώ λιγότερα μόνο από δυο περιπτώσεις. Παράδειγμα τρίτο: Από το πρόγραμμα «Θησέας» της περιόδου 2007-2010 ο Π. Καμάρας είχε διαθέσει από το 2006… προκαβολικά το ποσό των 850.000 ευρώ, με αποτέλεσμα η διοίκηση Θεοδωρακόπουλου να τρέχει και να μην βρίσκει τα χρήματα που εδικαιούτο γιατί ο απερχόμενος δήμαρχος είχε χρησιμοποιήσει κονδύλια τα οποία ανήκαν στην επόμενη δημοτική Αρχή.

Θα μπορούσα να σας παραθέσω πολλά τέτοια παραδείγματα. Θα σταματήσω όμως εδώ και ελπίζω να μην ξαναπροκληθώ για τα οικονομικά της Πεύκης. Το θράσος τους δεν έχει όρια. Και κάτι ακόμα. Πέντε χρόνια ψάχνανε να βρούνε κάτι, αλλά δεν βρήκαν το παραμικρό. Κι αυτό αποτελεί για μένα και τους συνεργάτες μου, όπου κι αν ανήκουν σήμερα, έναν μεγάλο τίτλο τιμής.       

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet