Η Άννα Ασπραδάκη ευχαριστεί τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

Η Άννα Ασπραδάκη ευχαριστεί τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, ευχαριστεί η μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού του Δήμου, Άννα Ασπραδάκη, για την εμπιστοσύνη που της έδειξε.

Στην ευχαριστήρια επιστολή της η κα Ασπραδάκη αναφέρει:

Με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας μου ως αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη για την εμπιστοσύνη, αλλά και για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ για την πόλη μας από μια θέση υψηλής ευθύνης. 

Κατά το διάστημα της θητείας μου έγινε μια προσπάθεια να ενισχυθούν και να διευρυνθούν οι δράσεις κοινωνικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα πάντα με στόχο να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ποιοτικές υπηρεσίες. 

Ενδεικτικά θα ήθελα να αναφερθώ σε:

  • Σεμινάρια που αφορούσαν σε βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων, σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, επαγγελματικού προσανατολισμού κ.ά.
  • Δράσεις ενίσχυσης των δομών που προσφέρουν υλική υποστήριξη στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, αλλά και στις διανομές που πραγματοποιήθηκαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου (πρόγραμμα ΤΕΒΑ, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ιματισμού, σχολικά είδη, διατακτικές κ.ά.) .
  • Συνεργασίες με φορείς εντός και εκτός κοινότητας (τοπικοί σύλλογοι φυλακές, ξενώνες, ιδρύματα).
  • Πρόγραμμα δωρεάν εμβολιασμού σε συνεργασία με τους εθελοντές ιατρούς του Πολυιατρείου για τα παιδιά οικονομικά αδύναμων και ανασφάλιστων οικογενειών.
  • Συγκρότηση και ενεργοποίηση της Επιτροπής Ισότητας με κύριο σκοπό την ανάληψη πρωτοβουλιών για την ενσωμάτωση της διάστασης του φύλου στις δημόσιες πολιτικές.
  • Εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω των προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης.
  • Βράβευση των εθελοντών που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία, αλλά και των μαθητών της πόλης μας που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. 

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστώ θερμά για την αγαστή συνεργασία: 

  • Το σύνολο της σχολικής κοινότητας: διευθυντές των σχολείων, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, προέδρους και μέλη των Σχολικών Επιτροπών.
  • Τους τοπικούς Συλλόγους που με μεράκι διανθίζουν τη ζωή του τόπου μας.
  • Το προσωπικό του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού που, με σπάνιο ήθος και εργατικότητα, στήριξαν την προσπάθειά μου, αλλά και γενικά το διοικητικό προσωπικό του Δήμου. 
  • Τους εθελοντές του Δήμου μας που κράτησαν ζωντανές πολλές Δομές γεμίζοντάς τες αγάπη και 
  • τον τοπικό Τύπο που βρισκόταν πάντα δίπλα σε κάθε κίνησή μου ώστε να διοχετεύει την πληροφορία στο ευρύ κοινό. 

Τέλος, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και για τη βοήθεια τους σε οποιαδήποτε ενίσχυση των κοινωνικών δομών που βρίσκονταν πάντα στο πλευρό μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας επισημάνω ότι εργάστηκα σκληρά με πυξίδα το ήθος και τη δικαιοσύνη. Ουδέποτε υπέκυψα σε παιχνίδια συμφερόντων, αλλά και ούτε δημιούργησα παρασκήνιο προκειμένου να ικανοποιήσω το σύνδρομο του πρωτοσέλιδου που συναντώ συχνά στον χώρο μας. 

Με τη βοήθεια του δήμαρχου, την καθοδήγησή του, αλλά και την ουσιαστική ενασχόλησή του με όλα τα θέματα του Δήμου, απέφυγα ατοπήματα και στραβοπατήματα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι σε αυτήν τη δημοτική Αρχή και είμαι σίγουρη ότι και οι επόμενοι αντιδήμαρχοι θα υπηρετήσουν με το ίδιο πάθος τον θεσμικό τους ρόλο. 

Οι τίτλοι έρχονται και παρέρχονται ενώ η δικαιοσύνη, το ήθος, η κοινωνική ευαισθησία, ο σεβασμός και η εργατικότητα είναι τίτλοι τιμής που παραμένουν για πάντα στους ανθρώπους που τους κατέχουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet