«Εκεί που η υποκρισία συναντά τα πραγματικά γεγονότα…»
Πολιτική

«Εκεί που η υποκρισία συναντά τα πραγματικά γεγονότα…»

Για «πόλεμο επικίνδυνων ανακοινώσεων» από «μια ετερόκλητη ομάδα κρούσης» που βλάπτει τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης κάνει λόγο η δημοτική Αρχή του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, «φωτογραφίζοντας» τις παρατάξεις της μειοψηφίας Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης και Λυκόβρυση Πεύκη.-

Η δημοτική Αρχή κάνει λόγο για «μεθοδευμένη σκευωρία» από «νεόκοπους σωτήρες» που διεκδικούν την κατάληψη της δημαρχιακής θέσης.

Στις καταγγελίες της «ομάδας» αυτής η δημοτική Αρχή έρχεται να αντιτάξει το έργο της στον Δήμο και ειδικότερα το «νοικοκύρεμα», όπως σημειώνει, των οικονομικών του Δήμου και τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής της ολοκλήρωσης του έργου στο Ο.Τ. 9 στη Λυκόβρυση.

Στην ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Εκεί που η υποκρισία συναντά τα πραγματικά γεγονότα…

Ένας πρωτοφανής, για τα δεδομένα του Δήμου μας, «πόλεμος επικίνδυνων ανακοινώσεων». Προκλητικός και συνάμα επικίνδυνα σχεδιασμένος, από διάφορα κέντρα, από μια ετερόκλητη ομάδα «κρούσης», που καραδοκεί με κάθε τρόπο, πάνω από τον Δήμο μας, βάζοντας εμπόδια.

Παγερά λοιπόν αδιάφοροι ή δήθεν αδιάφθοροι, οι νεόκοποι σωτήρες του Δήμου μας, μπροστά στην ανάδειξη των προσωπικών τους μικροπολιτικών συμφερόντων, αλλά ίσως ακόμα και άλλων, μεγαλύτερων συμφερόντων, προβάλλουν κάθε φορά με ένα ασύλληπτο μένος, με μια απίστευτη θρασύτητα τα εγωιστικά τους απωθημένα, τα ανεκπλήρωτα πάθη μιας αποτυχημένης διεκδίκησης για την «κατάληψη» μιας δημαρχιακής θέσης και όχι μόνο… Ξεπροβάλλουν καθημερινά το αποστεωμένο προσωπείο τους, καθώς η παθολογική τους εμμονή τους τυφλώνει.

Αυτή η μεθοδευμένη σκευωρία, το σχέδιο των «γνωστών σωτήρων» με δόλιο και επικίνδυνο τρόπο, που προστρέχουν να «καταγγείλουν» από παιδικές χαρές, σιντριβάνια μέχρι και το τεράστιο έργο, που πραγματοποιείται στο Ο.Τ. 9 στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης, είναι μια εξόφθαλμη και τραγική στάση χωρίς φραγμούς, χωρίς ντροπή. Μιλούν για «δυσοσμία», αλλά η μόνη δυσοσμία που επηρεάζει τον Δήμο μας είναι η παρουσία τους και οι παρανοϊκές συμπεριφορές τους.

Με ανυπόστατες προσφυγές και καταγγελίες, μέχρι και προκλητικές παραστάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με απώτερο σκοπό είτε να σταματήσουν με κάθε τρόπο αυτό το μεγάλο και σημαντικό έργο, είτε να το ελέγξουν.

Σε όλη αυτή την πρωτόγνωρη, για τα τοπικά δεδομένα του Δήμου μας, συμπεριφορά, κάθε φορά βρίσκουν, ανάλογα με τα συμφέροντα φυσικά, ευκαιριακούς καλοθελητές συμμάχους, ώστε να επιτύχουν τα πονηρά σχέδιά τους. Σχέδια, αλλά και στοιχεία που είχαμε αναδείξει, κατά καιρούς με την παρουσίαση απτών οικονομικών στοιχείων, με κακοδιαχείριση, με κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, με αναλυτικούς πίνακες αναθέσεων έργων με εξοργιστικά μικρές εκπτώσεις και με διπλασιασμό των χρεών και των δανειακών υποχρεώσεων του Δήμου μας, χρέη που μας κληρονόμησαν και μάλιστα σε μια μόνο θητεία!!!

Με μια λέξη: όλα αυτά που πληρώνουμε σήμερα, εμείς ως δημοτική Αρχή είναι αυτά που οι ίδιοι αποδεδειγμένα δημιούργησαν και σήμερα είναι οι ίδιοι που συνεχίζουν να ζημιώνουν τον Δήμο μας.

Αναρωτιέται κανείς με ποιο τρόπο άραγε έδωσαν αυτοί οι επικίνδυνοι άνθρωποι «υπόσχεση τιμής»(;;;) για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του  Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης; Εξάλλου η εντιμότητα είναι μια λέξη άγνωστη για αυτούς.

Αν είναι όμως να τους συγχαρούμε για την «παρουσία τους» στα τεκταινόμενα του Δήμου μας, για τη «στάση τους και για τη συμπεριφορά τους», έτσι ώστε να προσθέσουν ένα ακόμα «λιθαράκι», για να βάλουν «πλάτη» όπως λένε για το καλό του Δήμου μας θα τους απογοητεύσουμε!!!

Χορτάσαμε πια από την έντιμη και ανιδιοτελή τους στάση!!! Η μόνη πλάτη που βάλανε μέχρι σήμερα, είναι οι πισώπλατες μαχαιριές!!! Ευχαριστούμε θερμά, αλλά δεν θέλουμε κάτι περισσότερο από αυτούς…

Τους γνωρίσαμε αρκετά καλά τα τελευταία δύο χρόνια, αν και κάποιοι έχουν δώσει ήδη τα «τρανά τους διαπιστευτήρια» με απτές αποδείξεις. Είναι γνώριμοι στην τοπική κοινωνία από το παρελθόν. Η φήμη τους έχει προηγηθεί… Και για αυτό ως μισθοφόροι (φανεροί ή κρυφοί) είναι άξιοι του μισθού τους!!!

Αν και τους ενοχλεί αυτή αναφορά, όμως είναι πια ολοφάνερο και καταντά γελοίο, αν όχι παρανοϊκό, οι θύτες να μεταμορφώνονται σε αθώα θύματα…

Σε καμιά περίπτωση ο Δήμος μας, η δημοτική Αρχή δεν έθεσε και ούτε φυσικά θα θέσει σε κίνδυνο το τόσο σημαντικό έργο στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης. Αντίθετα, σε κάθε περίπτωση θα προστατεύσει το έργο από τυχοδιωκτικές συμπεριφορές αρπακτικών που καιροφυλακτούν, αλλά και άλλα έργα που έχουν δρομολογηθεί.

Είναι υποχρέωσή μας.

Ενώ πλησιάζει η οριστική αποπεράτωση του εν λόγω έργου και ενώ είναι γεγονός πια η πλήρης εξασφάλιση από την Περιφέρεια Αττικής ολόκληρου του υπολειπόμενου ποσού χρηματοδότησης κατά 100%, για την ολοκλήρωση και απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών, είναι οι ίδιοι που συμπεριφέρονται ως «αγέλη λύκων έτοιμοι να κατασπαράξουν…».

Και όλα αυτά, όταν με αυτή την αναμφισβήτητη θετική εξέλιξη, ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης ΔΕΝ θα επιβαρυνθεί με το υπόλοιπο ποσό των 1.300.000 ευρώ.

Έτσι με αυτή τη λογική αποφασίστηκε και η μείωση κατά 50% του Ειδικού Τέλους, για τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Λυκόβρυσης, που επιβαρύνει τα Δημοτικά Τέλη, καθόλα φυσικά ήταν αναγκαίο ώστε να προχωρήσει η τροποποίηση και τελικά η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής. Αλλά και σε αυτό έδειξαν το πραγματικό πρόσωπείο τους!

Μπροστά σε αυτή τη σπουδαία για τον Δήμο μας θετική εξέλιξη και επιτυχία για τη δημοτική Αρχή, δεν αντέχουν και με εξόφθαλμο πανικό προστρέχουν να προλάβουν να μπλοκάρουν αυτό το έργο ώστε να μην παραδοθεί έγκαιρα στους κατοίκους του Δήμου μας. Άραγε ποια συμφέροντα αλήθεια εξυπηρετούν;

Οι μεθοδεύσεις αυτής της ετερόκλητης συμμαχίας, της επικίνδυνης ομάδας, έχουν γίνει γνωστές, ακόμα και αυτών που κρύβονται πίσω από αυτή…

Θα θέλαμε να επισημάνουμε, επίσης, με κάθε τρόπο στους εμπνευστές των διαφόρων κειμένων καταστροφολογίας, αλλά και των μισθοφόρων καθοδηγούμενων οργάνων εκτέλεσης του σχεδίου δράσης, όλων αυτών που βρίσκονται με διάφορες σκοπιμότητες πίσω από όλα αυτά, ότι όσο και αν προσπαθούν να μας πτοήσουν καταφέρνουν τελικά το ακριβώς αντίθετο.

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε δημόσια τις ανέντιμες και επικίνδυνες για τον Δήμο μας, πολιτικές και κακόβουλες  συμπεριφορές, ενέργειες και πρακτικές, το απίστευτο θράσος αυτών των ανθρώπων που βάλλουν κατά των συμφερόντων του Δήμου μας.

Καταγγέλλουμε αυτές τις μεθοδεύσεις που προσπαθούν να θέσουν σε κίνδυνο την οικονομική βιωσιμότητα και ομαλή λειτουργία των μεγάλων έργων του Δήμου μας και κατ΄ επέκταση τον ίδιο τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και το νοικοκύρεμα του Δήμου μας. Συνεχίζουμε με απτά αποτελέσματα δυστυχώς για αυτούς που επιθυμούν και επιδιώκουν το αντίθετο. Την καταστροφή! Όμως τα οικονομικά δεδομένα και στοιχεία τους διαψεύδουν. Μετά την αναχρηματοδότηση των δανείων, υπέρογκα δάνεια που οι ίδιοι δημιούργησαν σε μια μόνο θητεία 2007-2010 με μια κακοδιαχείριση αφού χωρίς φραγμούς διπλασίασαν τις δανειακές υποχρεώσεις του Δήμου και φυσικά έφθασαν σε σημείο να καταψηφίσουν το 2015 την αναχρηματοδότηση των δανείων. Το νοικοκύρεμα συνεχίζεται με την παρουσίαση του ισολογισμού χρήσης 2015 με πλεόνασμα περίπου 1.500.000 ευρώ με την έγκριση από το υπουργείο Εσωτερικών ύστερα από αίτημα του Δήμου μας να επιχορηγηθούμε με περίπου 850.000 ευρώ για να εξοφληθούν όλες οι συσσωρευμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Ευτυχώς η μεγάλη πλειοψηφία των συνδημοτών μας, μπορεί να κρίνει αντικειμενικά και να διακρίνει ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί της καταστροφολογίας, των επικίνδυνων ενεργειών, από αργόσχολους και άεργους, αφού με τη γνωστή τους συμπεριφορά, βλαπτικά και καταστροφικά μόνο προσβλέπουν να επηρεάσουν πρόσωπα και καταστάσεις και να επιτύχουν τα δόλια σχέδιά τους. Η ενορχηστρωμένη επίθεση από αυτά τα κέντρα έχουν σκοπό να απαξιώσουν το έργο της δημοτικής Αρχής και του δημάρχου κ. Τάσου Μαυρίδη.

Οι συμπολίτες μας κατανοούν απόλυτα το μέγεθος αυτών των δόλιων και άκρως επικίνδυνων σχεδίων τους και τους έχει ήδη θέσει στο περιθώριο, τους έχει αποβάλλει, όπως εξάλλου και στο παρελθόν. Να είναι σίγουροι ότι θα έχουν την ίδια ακριβώς τύχη. Η διαφορετική αντίληψη και νοοτροπία είναι ολοφάνερη, αφού μας χωρίζει ένα τεράστιο τοίχος. Από τη μια η ελπίδα, η αισιοδοξία, το φως, η εντιμότητα, η ειλικρίνεια, το πάθος για δουλειά και δημιουργία και από την άλλη η λάσπη, ο σκοταδισμός, η ματαιοδοξία προσωπικών ανεκπλήρωτων απωθημένων, πάθους, μίσους και μισαλλοδοξίας, η δημαγωγία, το ψέμα, η ανεντιμότητα, η παρακμή και το τέλμα.

Είμαστε σταθεροί στις αξίες μας και στις αρχές μας, προασπίζουμε με γνώμονα πάντοτε το συλλογικό συμφέρον με αίσθημα ειλικρίνειας και εντιμότητας.

Σταθεροί και πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, προχωράμε Μπροστά και Συνεχίζουμε !

Αφήνουμε πίσω όλα αυτά τα σκοταδιστικά απολιθώματα του παρελθόντος και τους «συνένοχους» αυτής της ετερόκλητης ομάδας, αυτά τα «φαντάσματα» που θέλουν δήθεν «ως σωτήρες» να κυριαρχήσουν καταπατώντας κάθε τι καλό και δημιουργικό.

Τους αφήνουμε πίσω στο μαύρο παρελθόν, στο χθες, εκεί που ανήκουν, να πορευθούν μαζί με τους όψιμους συμμάχους – μισθοφόρους που επιδιώκουν την καταστροφή.

Αυτή άλλωστε είναι και η διαφορά μας, εμείς επιδιώκουμε τη δημιουργία!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet