Δ. Κωνστάντος προς «Ε»: Η ευθύνη εκτροπής ανήκει 100% στον δήμαρχο
Πολιτική

Δ. Κωνστάντος προς «Ε»: Η ευθύνη εκτροπής ανήκει 100% στον δήμαρχο

Τη θέση της αναφορικά με άρθρο που δημοσιεύτηκε στη στήλη «Πρόσωπα» του «Ε» με τίτλο Αναζητούνται όροι και όρια στην πολιτική αντιπαράθεση στη Λυκόβρυση-Πεύκη δημοσιοποιεί η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη.-.

Η παράταξη, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Κωνστάντο, τονίζει ότι «η ευθύνη της εκτροπής από κάθε έννοια θεσμικής λειτουργίας, ευπρέπειας, ευγένειας, δημοκρατικού διαλόγου» ανήκει στον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσο Μαυρίδη.

Συγκεκριμένα, και με αφορμή το δημοσιογραφικό σχόλιο του «Ε», η παράταξη σημειώνει:

H ευθύνη, σε ποσοστό 100%, εκτροπής από κάθε έννοια θεσμικής λειτουργίας, ευπρέπειας, ευγένειας, δημοκρατικού διαλόγου με επιχειρήματα και σεβασμό στη διαφορετική άποψη, ανήκει προσωπικά στον δήμαρχο και στην ομάδα εκείνη των δημοτικών συμβούλων που υπηρετούν τις μικροπολιτικές στοχοποίησης και συκοφάντησης τόσο εντός του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στους χώρους συνάντησης στις γειτονιές.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, στο σύνολό τους, προσήλθαν σε διάλογο με τον δήμαρχο καλοπροαίρετα, ωστόσο ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος που σκόπιμα σε κάθε συνάντηση έκρυβε σημαντικά στοιχεία. Το έπραξε πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2014 όταν αποσιώπησε την αύξηση του δημοτικού φόρου στην Πεύκη σε ποσοστό άνω του 50%. Το έπραξε δεύτερη φορά σε όσους επικεφαλής του έδωσαν μια πρόσθετη ευκαιρία, πριν λίγους μήνες, όταν απέκρυψε επιστολές προς την Περιφέρεια Αττικής για την ανάληψη του 100% του υπολειπόμενου κόστους στο Ο.Τ.9 της Λυκόβρυσης.

Επιπρόσθετα η αντιπολίτευση και πάλι στο σύνολό της, έχει στηρίξει και υπερψηφίσει πολλές και σημαντικές εισηγήσεις της διοίκησης, όπως για παράδειγμα η παράταξή μας την αναχρηματοδότηση των δανείων του Δήμου. Αντίθετα, ο δήμαρχος και οι συνοδοιπόροι του έχουν πολλάκις και με ευτελή μέσα υβρίσει δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης, εργαζόμενους στον Δήμο, αλλά και κατοίκους που προσέρχονται στην ημέρα του πολίτη να εκθέσουν ζητήματα που τους αφορούν σε προσωπικό ή και τοπικό επίπεδο. Συμπρωταγωνιστής σε αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Νικολιδάκης.

Ας επιστρέψει και ας υπηρετήσει λοιπόν ο δήμαρχος κ. Μαυρίδης και οι σύμμαχοί του όσα ο θεσμικός τους ρόλος επιτάσσει και η ομαλότητα θα αποκατασταθεί διότι η αντιπολίτευση έχει αποδείξει τη θεσμική προσήλωσή της σε όσα οι συμπολίτες μας την έχουν τάξει να εκπροσωπεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet