«Νυχτερίδες κι αράχνες» από το γραφείο Τύπου του δημάρχου Τ. Μαυρίδη
Πολιτική

«Νυχτερίδες κι αράχνες» από το γραφείο Τύπου του δημάρχου Τ. Μαυρίδη

Με μία «περίεργη» ανακοίνωση, χωρίς «ονόματα και διευθύνσεις», το γραφείο Τύπου του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, αναφέρεται… αόριστα σε όσους στέκονται ως «αράχνη πάνω από τον Δήμο, ζημιώνοντάς τον», με στόχο, όπως αναφέρει, την πολιτική εξόντωση του δημάρχου.

Μάλιστα, καταγγέλλει «οργανωμένη συγκάλυψη», χωρίς να κατονομάζει και πάλι από ποιον, με αφορμή -όπως τονίζει- τη μη δημοσιοποίηση «οπτικοακουστικού υλικού» από τη συνεδρίαση της 18ης Οκτωβρίου 2016, όπου όπως λέει έγιναν επώνυμες καταγγελίες κατά συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου.

Σημείωση «Ε»: Ο δήμαρχος οφείλει, επειδή το γραφείο Τύπου του -αθέλητα, θέλουμε να φανταζόμαστε- προσπαθεί να εμπλέξει στα όσα αχαρακτήριστα συμβαίνουν στο πολιτικό τοπίο της πόλης και τα διαδημοτικά ΜΜΕ που κάλυπταν τη συγκεκριμένη συνεδρίαση (μεταξύ των οποίων και το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ), να βγει επισήμως και να διευκρινίσει τι εννοεί το γραφείο Τύπου του όταν αναφέρει: «Μέχρι σήμερα όμως, δεν έχει δημοσιοποιηθεί, ακόμα τουλάχιστον, το οπτικοακουστικό υλικό και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί συμβαίνει για πρώτη φορά στα τοπικά χρονικά, μια εβδομάδα μετά από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση και φυσικά από την ειδική διαδικασία «ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ», που έγιναν επώνυμες καταγγελίες κατά Δημοτικού Συμβούλου μειοψηφίας σε βάρος συμπολίτη μας, ο οποίος δυστυχώς έχει αποβιώσει».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του δημάρχου:

«Οι μάσκες έπεσαν…»

Έχουμε αναλύσει πολλές φορές το σημερινό αυτοδιοικητικό περιβάλλον όπως αυτό εξελίσσεται και μεταβάλλεται στον Δήμο μας. Ακόμα έχουμε αναδείξει το «περίεργο» και ετερόκλητο σχήμα που χωρίς τα «προσχήματα» πια εξακολουθεί να στέκεται ως ΑΡΑΧΝΗ πάνω από τον Δήμο μας, ζημιώνοντας τον.

Αυτό το σχήμα έχει συνταχθεί με στόχο να πλήξει, να απαξιώσει και να εξοντώσει πολιτικά τον δήμαρχο κ. Τάσο Μαυρίδη, τη δημοτική Αρχή, καθώς και τους συνεργάτες του.

Δρουν ενορχηστρωμένα και οργανωμένα εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσημα, αλλά και υπογείως, εκπληρώνοντας μεθοδευμένα στο ακέραιο τις εντολές των εργοδοτών τους. Υποκινούμενοι, λοιπόν, και ως καλοπληρωμένοι μισθοφόροι, ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ.

Και όλα αυτά, αν παρακολουθήσουμε με προσοχή το τελευταίο διάστημα τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Ειδικά κατά τη συνεδρίαση στις 18 Οκτωβρίου 2016 είναι φανερό ότι θα προκύψουν παρά πολλά και ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Μέχρι σήμερα όμως, δεν έχει δημοσιοποιηθεί, ακόμα τουλάχιστον, το οπτικοακουστικό υλικό και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί συμβαίνει  για πρώτη φορά στα τοπικά χρονικά, μια εβδομάδα μετά από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση και φυσικά από την ειδική διαδικασία «ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ», που έγιναν επώνυμες καταγγελίες κατά Δημοτικού Συμβούλου μειοψηφίας σε βάρος συμπολίτη μας, ο οποίος δυστυχώς έχει αποβιώσει.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον μέχρι πού μπορεί να φτάσει τελικά, αυτή η «οργανωμένη» συγκάλυψη!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet