ΚΟΙΠΑΠ: Το ΚΑΠΗ Πεύκης και ο «τζάμπα μάγκας» Γ. Θεοδωρακόπουλος
Πολιτική

ΚΟΙΠΑΠ: Το ΚΑΠΗ Πεύκης και ο «τζάμπα μάγκας» Γ. Θεοδωρακόπουλος

Με μία σκληρή ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Αντώνης Τσελέντας και η αντιπροέδρος Μαριάννα Μαμαλάκη, το Νομικό Πρόσωπο απαντά σε πρόσφατη ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών, Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, στην οποία έκανε λόγο «για εγκατάλειψη του ΚΑΠΗ Πεύκης» (Συμμαχία Πολιτών: Εγκατάλειψη του ΚΑΠΗ Πεύκης καταγγέλλουν μέλη του).

Στην ανακοίνωσή τους, οι προαναφερόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι, αφού χαρακτηρίζουν τον κ. Γ. Θεοδωρακόπουλο ως «τζάμπα μάγκα», τον κατηγορούν για «φιέστες» και «φέσια» στο ΚΑΠΗ, την περίοδο που ασκούσε καθήκοντα δημάρχου στον πρώην Δήμο Πεύκης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΚΟΙΠΑΠ:

Οι δημότες Λυκόβρυσης-Πεύκης σωστά αποδοκίμασαν και έστειλαν στην αντιπολίτευση τον πρώην δήμαρχο Πεύκης κ. Θεοδωρακόπουλο.

Οι διαδοχικές ήττες που υπέστη ο πρώην δήμαρχος Πεύκης στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, φαίνεται ότι δεν τον συνέτισαν και πασχίζει εναγωνίως, με την αμετροέπεια που τον διακρίνει, να επανέλθει στην επικαιρότητα. Πρόσφατα μάλιστα προσπαθεί μάταια να καθιερωθεί ως δεύτερος, παρά τη λαϊκή ετυμηγορία που τον κατέβασε στην ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Ο «τζάμπα μάγκας» που, σε μια τετραετία καταστροφικής θητείας του στον πρώην Δήμο Πεύκης, έσπειρε την οικονομική καταστροφή, κάνοντας κοινωνική πολιτική με δανεικά λεφτά, εμφανίζεται για μια ακόμα φορά  ως  «όψιμος προστάτης» των μελών του ΚΑΠΗ  Πεύκης, αφού με το ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης δεν ασχολείται, γιατί όπως έχει πει η Λυκόβρυση είναι εκτός Ελλάδας!!!

Μπορεί  να μας εξηγήσει γιατί δεν έκανε ούτε μία μελέτη για το ΚΑΠΗ της Κάτω Πεύκης και δεν ενέταξε το έργο κατασκευής του ΚΑΠΗ στο ΕΣΠΑ, όπως έγινε στον πρώην Δήμο Λυκόβρυσης, που σήμερα διαθέτει νέο  ΚΑΠΗ  που χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από το ΕΣΠA;

Μήπως πρέπει να του θυμίσουμε τα χρέη δεκάδων χιλιάδων ευρώ από τα πάρτι με ούζα και γραβιέρες Νάξου στο ΚΑΠΗ Πεύκης, πίνοντας «εις υγεία των κορόιδων», δηλαδή των Δημοτών που πλήρωσαν σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας τα φέσια που άφησαν οι «τζάμπα μάγκες»; Τα αξεπέραστα χρέη του ΚΑΠΗ, αφού οι αλόγιστες σπατάλες τους έφεραν τους δικηγόρους των ταξιδιωτικών γραφείων και τις διαταγές πληρωμής στην πόρτα του ΚΑΠΗ; Θέλετε ονόματα; Θέλετε ποσά; Θέλετε νούμερα διαταγών πληρωμής; Τα  «φέσια» χιλιάδων ευρώ στον φωτογράφο όταν ήσασταν δήμαρχος; Μπορείτε να εξηγήσετε στους πολίτες, που σήμερα πληρώνουν τέτοιου είδους πολιτικές, τι τις θέλατε τόσες φωτογραφίες και τόσες βιντεοσκοπήσεις, που μόνο για τις γιορτές του ΚΑΠΗ το κόστος ξεπέρασε τις 2.400 ευρώ; Έτσι ονειρεύεστε να διοικήσετε ξανά;

Η διοίκηση, με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΠΑΠ, προσπάθησαν και πέτυχαν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των περισσοτέρων μελών των ΚΑΠΗ μας.

Με την οικονομική κρίση, τα μέλη μας επιζητούσαν την καθημερινή δραστηριοποίησή τους με δημιουργική απασχόληση, μέσα στον χώρο τους. Γι΄ αυτό ιδρύθηκαν και λειτουργούν από ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ομάδες χορού, χορωδίας, γυμναστικής, χειροτεχνίας, ραπτικής, επιμόρφωσης, πλεξίματος, εκδηλώσεων και εκδρομών. Σε συνεργασία με το επιστημονικό κέντρο συμβουλευτικής & ψυχολογικής υποστήριξης του ΚΟΙΠΑΠ, οργανώθηκαν ομάδες ανοικτών συζητήσεων και βιωματικών δράσεων, κατά τη διάρκεια των οποίων συζητήθηκαν θέματα και δυσκολίες που αφορούν στη Τρίτη Ηλικία, οικογένεια, εργασία κ.λπ.  Οι ομάδες οργανώθηκαν και λειτουργούν από τα ίδια τα μέλη, πάντα με τη συνδρομή των εργαζομένων των ΚΑΠΗ.

Παρότι η διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ έχει επιλέξει την εργασία και όχι την προσωπική προβολή, αποφεύγοντας την κριτική του παρελθόντος, θα πρέπει να του θυμίσουμε το οικονομικό νοικοκύρεμα που πετύχαμε, παρά τα μεγάλα χρέη που άφησε.

Όλοι κρινόμαστε για το έργο μας και τη συμπεριφορά μας. Είναι ακόμα νωπό το εκλογικό αποτέλεσμα. Μερικοί ηττήθηκαν για δεύτερη φορά!!! Θα πρέπει κάποτε να σεβαστούν την επιθυμία των δημοτών μας και πραγματικά, εκτός από λόγια, ας βοηθήσουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet