Συνεδρίαση Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης με Ημέρα Πολίτη στις 15 Νοεμβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης με Ημέρα Πολίτη στις 15 Νοεμβρίου

Σε συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, στις 18:00, στο δημαρχείο της πόλης (Ελ. Βενιζέλου 15, Πεύκη).

Πριν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, θα τεθούν από τους πολίτες, λόγω Ημέρας Πολίτη, θέματα προς συζήτηση.

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Κοπή και κλάδεμα δέντρων σε κοινόχρηστους χώρους.
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αίτημα τοποθέτησης σταθερών μπαρών (κολωνάκια), μπροστά από το ακίνητο επί της οδού Βίτσι 3, στη Δημοτική Κοινότητα  Πεύκης.
  3. Πρόταση τροποποίησης  εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλης στα Ο.Τ.29 – 30 της Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης.
  4. Εκμίσθωση ή μη ακινήτου για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο χώρο του Ο.Τ.9 της Δημοτικής Ενότητας Λυκόβρυσης.
  5. Παραλαβή πρόσθετων αρμοδιοτήτων σύμφωνα με τον Ν. 3852/2010.
  6. Έγκριση  της  με αριθμό 134/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά  «Σύνταξη έκθεσης για την πορεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού Γ΄  τριμήνου οικ. έτους 2016».
  7. α) Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «Εξωραϊσμός  Παιδικών Χαρών Δήμου». β) Επιστροφή της εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης του έργου.
  8. Αποδοχή επιχορήγησης ποσού 122.325,00 ευρώ από 1η έως και 7η Δόση ΣΑΤΑ 2016 και κατανομή σε έργα και ενέργειες.
  9. Έγκριση δαπάνης των εκδηλώσεων του Δήμου για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 2016.
  10. Προέγκριση δαπάνης για την πραγματοποίηση ειδικής εκδήλωσης του Δήμου μας προς τιμήν των επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
  11. Αποδοχή και ένταξη χρηματοδότησης ποσού 20.000,00 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες.
  12. Συγκρότηση οργάνου για εκτέλεση διοικητικών πράξεων σφράγισης και αποσφράγισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ορισμός μελών αυτού.
  13. Συγκρότηση ειδικού ελεγκτικού οργάνου για τη διενέργεια ελέγχου τήρησης των όρων λειτουργίας των παιδότοπων και ορισμός μελών αυτού.
  14. Συγκρότηση και ορισμός μελών Επιτροπής για τη διενέργεια δημοπρασιών για την αγορά – εκποίηση – μίσθωση – εκμίσθωση κινητών και ακινήτων πραγμάτων του Δήμου.
  15. Συγκρότηση και ορισμός μελών επιτροπής εκτίμησης εκποίησης – μίσθωσης – εκμίσθωσης κινητών και ακινήτων πραγμάτων του Δήμου.
  16. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, για συγκρότηση του Πρωτοβάθμιου και Δευτεροβάθμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Θεάτρων – Κινηματογράφων για το έτος 2017.
  17. Έγκριση επιστροφής χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.
  18. Έγκριση επιστροφής χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.
  19. Έγκριση επιστροφής χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.
  20. Έγκριση επιστροφής χρημάτων σε συμμετέχοντες στο υλοποιηθέν πρόγραμμα του Δήμου «Δημιουργική απασχόληση παιδιών για το καλοκαίρι του 2016».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet