Συνεδριάζει το Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 12 Ιανουαρίου με Ημέρα Πολίτη
Άδεια τα περισσότερα έδρανα της διοίκησης, αλλά και της μείζονος μειοψηφίας.
Πολιτική

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 12 Ιανουαρίου με Ημέρα Πολίτη

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016, στις 18:00, στο δημαρχείο της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης (Ελ. Βενιζέλου 15, Πεύκη).

Πριν τη συζήτηση  των  θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, θα τεθούν από τους πολίτες λόγω Ημέρας Πολίτη θέματα  προς συζήτηση.

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Ενημέρωση και συζήτηση για την εξέλιξη του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης.
  2. 7η Τροποποίηση Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2015 του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.
  3. Έγκριση  της  με αριθμό 159/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά  «Σύνταξη έκθεσης για την πορεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού Γ΄  τριμήνου οικ. έτους 2015».
  4. Κατανομή επιχορήγησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολικών επιτροπών.
  5. Παράταση προθεσμίας περάτωσης της υπηρεσίας με τίτλο «Σύμβουλος εξωτερικής αξιολόγησης στην επίτευξη των στόχων του ΣΧΥ – Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)».
  6. Τροποποίηση του ιδιωτικού συμφωνητικού επαγγελματικής μίσθωσης της ΔΕΑΚΑΠ (υπό εκκαθάριση) με την Σωτήρης Κατσής και ΣΙΑ Ο.Ε.
  7. Έγκριση  επιστροφής χρημάτων σε συμμετέχοντες στο υλοποιηθέν πρόγραμμα του Δήμου «Δημιουργική απασχόληση παιδιών για το καλοκαίρι του 2015».
  8. Έγκριση χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Δήμου – εορτασμός της Πρωτοχρονιάς 2016.
  9. Προέγκριση δαπανών για την πραγματοποίηση ειδικής εκδήλωσης επιβράβευσης μαθητών των σχολείων της πόλης.
  10. Έγκριση ή μη έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης δημοτών.
  11. Έγκριση σύναψης σύμβασης με τις Αττικές Διαδρομές για τη διέλευση των απορριμματοφόρων του Δήμου από την Αττική Οδό για το έτος 2016.
  12. Έγκριση του από 16/11/2015 πρακτικού διενέργειας κλήρωσης και συγκρότηση και ορισμός μελών επιτροπής για την διενέργεια των διαγωνισμών α) για τα ασφάλιστρα μεταφορικών μέσων και β) Υλοποίηση του προγράμματος «δημιουργική Απασχόληση παιδιών για το καλοκαίρι του 2016, γ) για τη συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων.
  13. Συγκρότηση και ορισμός μελών επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών – αποτελεσμάτων διαγωνισμών  για προμήθειες που διενεργούνται με διαγωνισμό και απευθείας ανάθεσης σύμφωνα με το αρ. 46 του ΕΚΠΟΤΑ για το έτος 2016.
  14. Συγκρότηση και ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής προμηθειών που διενεργούνται με διαγωνισμό και απευθείας ανάθεση σύμφωνα με το αρ. 28 του ΕΚΠΟΤΑ.
  15. Ορισμός μέλους στην Επιτροπή Παραλαβής Υπηρεσιών (άρθρο 67 Π.Δ. 28/80) για το έτος 2016.
  16. Συγκρότηση και ορισμός μελών επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών – αποτελεσμάτων  διαγωνισμών για προμήθειες που διενεργούνται με διαγωνισμό και απευθείας ανάθεσης σύμφωνα με το αρ. 46 του ΕΚΠΟΤΑ για το έτος 2016, Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
  17. Συγκρότηση και ορισμός μελών επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών –  αποτελεσμάτων διαγωνισμών για προμήθειες που διενεργούνται με διαγωνισμό και απευθείας ανάθεσης σύμφωνα με το αρ. 46 του ΕΚΠΟΤΑ για το έτος 2016, Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
  18. Συγκρότηση και ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής προμηθειών που διενεργούνται με διαγωνισμό και απευθείας ανάθεση σύμφωνα με το αρ. 28 του ΕΚΠΟΤΑ της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
  19. Συγκρότηση και ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής προμηθειών που διενεργούνται με διαγωνισμό και απευθείας ανάθεση σύμφωνα με το αρ. 28 του ΕΚΠΟΤΑ της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
  20. Συγκρότηση και ορισμός μελών επιτροπής εκτίμησης εκποίησης – μίσθωσης – εκμίσθωσης κινητών και ακινήτων πραγμάτων του Δήμου.
  21. Συγκρότηση και ορισμός μελών Επιτροπής για τη  διενέργεια δημοπρασιών για την αγορά – εκποίηση – μίσθωση – εκμίσθωση κινητών και ακινήτων πραγμάτων του Δήμου.
  22. Έγκριση ή μη μίσθωσης ακινήτου.
  23. Έγκριση επιστροφής χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.
  24. Έγκριση επιστροφής χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.
  25. Τροποποίηση της με αριθμ. 150/2015 απόφασης Ο.Ε.
  26. Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 166/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
  27. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Τακτοποιητικός) του έργου με τίτλο «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση Εξοικονόμησης Ενέργειας στις κτηριακές εγκαταστάσεις του Δήμου» υποέργου 3 της εγκεκριμένης πράξης «Εξοικονόμηση Ενέργειας Πεύκης» (Κωδ. ΟΠΣ 373712).
  28. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (τακτοποιητικός) του έργου με τίτλο «Παρεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας» υποέργου 5 της εγκεκριμένης πράξης «Παρεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας στα υφιστάμενα δημοτικά κτήρια και υποδομές στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης» (Κωδ. ΟΠΣ 427892).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet