Δ. Κωνστάντος: Η προσωπική εμπάθεια βλάπτει ζωτικά συμφέροντα του Δήμου
Πολιτική

Δ. Κωνστάντος: Η προσωπική εμπάθεια βλάπτει ζωτικά συμφέροντα του Δήμου

Για προσωπική εμπάθεια που βλάπτει τα συμφέροντα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κωνστάντος με αφορμή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2016, στην οποία δεν «πέρασε» έγκριση αποδοχής της έδρας του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού στην Πεύκη.

Ο επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.- σημειώνει ότι αναφορικά με το θέμα επικράτησε το κριτήριο της αντιπάθειας απέναντι στο πρόσωπο της προέδρου του ΠΕΑΠ, Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη, στερώντας από τον Δήμο «ένα στρατηγικό πλεονέκτημα μακροχρόνιου χαρακτήρα και ωφέλειας», όπως αναφέρει στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

Η προσωπική εμπάθεια βλάπτει ζωτικά συμφέροντα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Μεταξύ των αναμφισβήτητων πλεονεκτημάτων και δυνατοτήτων για τον Δήμο μας με την έγκριση αποδοχής της έδρας του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού στην Πεύκη και της προσωπικής εμπάθειας στο πρόσωπο της δημοτικής συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη, επικράτησε δυστυχώς το κριτήριο της αντιπάθειας, στερώντας από τον Δήμο μας ένα στρατηγικό πλεονέκτημα μακροχρόνιου χαρακτήρα και ωφέλειας που μας προσφέρθηκε χωρίς ανταλλάγματα, αξιοποιώντας την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού των συμπολιτών μας.

Ενδεικτικό παράδειγμα το ιδρυτικό συνέδριο του Διαδημοτικού Δικτύου τον Δεκέμβριο του 2015 που οργανώθηκε άψογα χωρίς κόστος από το ΠΕΑΠ, στο οποίο υποδεχτήκαμε περισσότερους από 200 αυτοδιοικητικούς παράγοντες από όλη την Ελλάδα αναδεικνύοντας και προβάλλοντας με εξαιρετικό τρόπο τον Δήμο μας.

Πρωταγωνιστές στην εμπάθεια συνάδελφοι της κ. Πατούλη από την παράταξη της πλειοψηφίας, οι οποίοι με τη στάση τους στράφηκαν ενάντια σε προφανή συμφέροντα του Δήμου μας σε καταφανή αντίθεση με το βασικό αυτοδιοικητικό τους καθήκον.

Στον δημόσιο διάλογο που θα αναπτυχθεί τις επόμενες ημέρες για το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού θα καταστεί φανερό πέραν πάσης αμφιβολίας πόσο έκθετοι είναι όλοι οι συνάδελφοι που εναντιώθηκαν, στερώντας από τον Δήμο μας, υποδομές, πόρους, πολιτιστικές εκδηλώσεις, προβολή των πόλεών μας και του καλλιτεχνικού ανθρώπινου δυναμικού, επιλέγοντας λόγω της προσωπικής τους εμπάθειας την εσωστρέφεια, την παρακμή, τη μιζέρια και την προαγωγή αυστηρά προσωπικών συμφερόντων.

Δημήτρης Κωνστάντος

Δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet