Μ. Πατούλη: Το παρωχημένο δεν μπορεί να βάλει ανάχωμα στο μέλλον
Πολιτική

Μ. Πατούλη: Το παρωχημένο δεν μπορεί να βάλει ανάχωμα στο μέλλον

«Το να με θεωρείτε εχθρό σας είναι τιμή μου» τονίζει η πρόεδρος του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη προς τον τέως δήμαρχο Δημήτρη Φωκιανό και την τέως πρόεδρο του ΠΕΑΠ Βασιλική Νικολαροπούλου.

Με μία αυστηρή ανακοίνωση απαντά η πρόεδρος του ΠΕΑΠ σε αναφορές στο πρόσωπό της που πραγματοποιούνται εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Παραθέτοντας τις ενέργειες της διοίκησής της στο ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, καθώς και την κατάσταση στην οποία παρέλαβε το Νομικό Πρόσωπο, σημειώνει ότι η ίδια δεν θα ακολουθήσει τον «παρωχημένο», «λαϊκίστικο» και «ευτελή» τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα η τέως πρόεδρος.

Αντίθετα, κατόπιν των «επιθέσεων» αυτών, σημειώνει κα Μ. Πατούλη-Σταυράκη, παίρνει δύναμη για να συνεχίσει να ασχολείται με τα κοινά στον τόπο της πιστεύοντας, όπως τονίζει, ότι μπορεί να αλλάξει κάτι από το «βολεμένο παρελθόν» της διοίκησης Φωκιανού – Νικολαροπούλου.

Αναφορικά με τον διαχειριστικό έλεγχο στο ΠΕΑΠ, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου τονίζει ότι η διοίκησή της επιδιώκει τη διαφάνεια, καθώς διαπιστώθηκε, μεταξύ άλλων, «σύγχυση υπογραφών μεταξύ Φωκιανού – Νικολαροπούλου σε αναντιστοιχία των αρμοδιοτήτων τους» κατά την περίοδο διοίκησής τους.

«Βασιλικότερους του βασιλέως» αποκαλεί, τέλος, τους Δ. Φωκιανό και Β. Νικολαροπούλου η πρόεδρος του ΠΕΑΠ και τους τονίζει ότι η πόλη έχει δήμαρχο «εκλεγμένο με ευρεία πλειοψηφία και ικανό να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία. Είτε μόνος του είτε με τη βοήθεια των συμβούλων του».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της κας Μαρίνας Πατούλη- Σταυράκη:

Μαρίνα Πατούλη: «Δυστυχώς κάποιοι επιλέγουν τις ΥΒΡΕΙΣ απέναντι στον δικό μας πολιτικό ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ»
«Το παρωχημένο δεν μπορεί να θέτει αναχώματα στο μέλλον του Δήμου μας»

Με στοχευμένες κακόβουλες ανακοινώσεις τόσο ο τέως δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης όσο και η πρώην πρόεδρος του ΠΕΑΠ εδώ και πολύ καιρό προσπαθούν να πλήξουν με κάθε μέσο την ειλικρινή ενασχόλησή μου με τα κοινά στον Δήμο. Δυστυχώς χρησιμοποιούν εκφράσεις και κάνουν προσβλητικές αναφορές εναντίον μου, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, που όχι μόνο δεν τους τιμούν, αλλά ακυρώνουν το επί σειρά ετών διοικητικό τους προφίλ από θέσεις ευθύνης στην Αυτοδιοίκηση.

Λυπάμαι, αλλά δεν εκπλήσσομαι, όταν βλέπω την κα Νικολαροπούλου, αντί να επιχειρηματολογεί με τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο, να ασχολείται στο Δημοτικό Συμβούλιο με το κέρασμα που συμβολικά προσφέραμε στους εκατοντάδες συμπολίτες μας, σε εκδήλωση κοινωνικών χορών που διοργάνωσε το ΠΕΑΠ. Λυπάμαι, αλλά δεν εκπλήσσομαι, όταν η προηγούμενη πρόεδρος του ΠΕΑΠ και οι εκφραστές της κάνουν κριτική ακόμη και στη γαρνιτούρα μιας τούρτας, ανάγοντάς την σε «μείζον πολιτικό πρόβλημα», υποχρεώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Μαρτίου να ακούει τέτοιου είδους τοποθετήσεις από ΓΥΝΑΙΚΑ συνάδελφο προς ΓΥΝΑΙΚΑ, λίγες μόλις ώρες μετά τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας.

Νομίζω ότι είναι μάταιο να μπω στην ουσία των ποικίλων «κατηγοριών» της όταν έχουν ολίγον από σαντιγύ!!! Και αυτό δεν δύναμαι να το επιλύσω εγώ στην εν λόγω κυρία. Δυστυχώς εμπλέκει εσκεμμένα την πολιτική της κριτική με την εγωιστική εμπάθεια που έχει στο πρόσωπό μου. Ωστόσο δεν θα ήθελα να ακολουθήσω τον «παρωχημένο», «λαϊκίστικο» και «ευτελή» τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα, θεωρώντας ότι έτσι προσελκύει και πείθει τους πολίτες με τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της.

Όπως επίσης δεν θα ήθελα να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποίο αναφέρεται στα ζητήματα των συνδιοργανώσεων του ΠΕΑΠ για τη δημιουργία πολιτισμού, γιατί πολύ απλά μάλλον δεν έχει αντιληφθεί τη νέα φιλοσοφία που υιοθετούμε και εμπερικλείεται σε μια μόνο φράση: «Ο Πολιτισμός δίπλα στον Άνθρωπο».

Απέχει μακράν από αυτό η αγαπητή συνάδελφος και το αφήνω ασχολίαστο!

Εξάλλου, κριτικάροντας με άσχημο τρόπο και ανεδαφικό τόσο εκείνη όσο και ο κ. Φωκιανός την «αισθητική» που ακολουθούμε στην πολιτιστική αναδημιουργία του Δήμου μας καλό θα ήταν να αναρωτηθούν:

Πρώτον: Γιατί οι συμπολίτες μας ανταποκρίνονται με θέρμη στα Πολιτιστικά μας Δρώμενα;

Δεύτερον: Πώς έχουμε κατορθώσει να παράγουμε Πολιτισμό με εκδηλώσεις ελάχιστου έως και μηδενικού κόστους και μάλιστα σε μεγαλύτερη έκταση – κλίμακα συγκριτικά με το παρελθόν;

Τρίτον: Πώς αναπτύξαμε, αναμορφώσαμε τις καλλιτεχνικές μας δομές (Δημοτικό Ωδείο, Brillante Classic Orchestra, Χορωδίες, Θεατρική Ομάδα, Θεατρικό Παιχνίδι) σε κορυφαία έκφραση διαδημοτικής πολιτιστικής κουλτούρας και πλουραλιστικού – δημιουργικού μοντέλου εξωστρέφειας, αναδεικνύοντας το σύνολο του καλλιτεχνικού έμψυχου δυναμικού;

Γενική τοποθέτηση

Μήπως όλα αυτά έγιναν με όχημα τις Ιδέες μας, το πνεύμα ειλικρινούς προσπάθειας, υψηλής αισθητικής και κοινωνικής αλληλεγγύης με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό που χαρακτηρίζει τα Δρώμενα που υλοποιούμε καθημερινά και την ευρεία στήριξη – συμπαράσταση που δεχόμαστε από τους συμπολίτες μας;

Επίσης, αυτό που μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι η πλήρης ταύτιση απόψεών της με τον κ. Φωκιανό και η κατά εξακολούθηση εκτόξευση κατηγοριών για το γήπεδο, την πισίνα, τη συντήρηση των εγκαταστάσεων, τα πολιτιστικά δρώμενα, τις χορηγίες, τον τρόπο λήψης αποφάσεων από το  Δ.Σ. του ΠΕΑΠ, την οικονομική διαχείριση, τους συνεργάτες μας, τον διαχειριστικό έλεγχο, την αισθητική που υιοθετούμε γενικότερα, τη διοικητική μας πορεία, τη σχέση μας ως ΝΠΔΔ με τον δήμαρχο κ. Μαυρίδη, τη σχέση μας με τον δήμαρχο Αμαρουσίου, καθώς και την ΤΟΥΡΤΑ που επιλέξαμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας σε ένα αποκριάτικο πάρτι!!!

Γενικά είναι «ηλίου φαεινότερον» ότι εδώ υπάρχει μεθόδευση! Και μάλιστα οργανωμένη από τα άτομα που εκπροσωπούν το «παρωχημένο». Μια πολιτική φιλοσοφία που εκφράζει ολίγους οι οποίοι δεν θέλουν με τίποτα να είσαι διαφορετικός από αυτούς και να τους αγγίξεις! Δε θέλουν με τίποτα να μπεις στα πολιτικά τους χωράφια γιατί τότε είσαι εχθρός και πρέπει να σε βγάλουν από τη μέση!

Κύριε Φωκιανέ, κυρία Νικολαροπούλου, το να με θεωρείτε εχθρό σας είναι τιμή μου! Γιατί μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω να ασχολούμαι με τα κοινά στον τόπο μου πιστεύοντας ότι μπορώ να αλλάξω κάτι από το βολεμένο παρελθόν σας, όσο κι αν αυτό ενοχλεί.

Κ. Φωκιανέ, τέως δήμαρχε, μπορεί να σας ενόχλησε που προβήκαμε σε Διαχειριστικό Έλεγχο, αλλά αυτό επέβαλε η λογική ενός οικονομικού και διοικητικού νοικοκυρέματος στο Νομικό Πρόσωπο που παραλάβαμε τον Σεπτέμβριο του 2014.

Γιατί θέλω να σας θυμίσω ότι:

1. Αναλάβαμε οικονομικές υποχρεώσεις ύψους 220.000 ευρώ (χρέος) των δικών σας διοικήσεων.

2. Διαπιστώσαμε διοικητικές και οικονομικές ανεπάρκειες σε κάθε τομέα άσκησης της διοίκησής σας.

3. Βρήκαμε ένα «χάος» στον εσωτερικό έλεγχο των εσόδων (μη τήρηση του διπλογραφικού συστήματος).

4. Εντοπίσαμε επί μέρους ελλείψεις στις διαδικασίες των δαπανών.

5. Παραλάβαμε επιπρόσθετες δαπάνες ποικίλης ύλης οι οποίες επιβάρυναν τον ήδη επιβαρυμένο προϋπολογισμό και αφορούσαν εργασίες – υπηρεσίες δύο χρόνια πριν (όπως η ενοικίαση καρουζέλ 12.300 ευρώ).

6. Παραλάβαμε δαπάνη από προμηθευτή – μουσικό συγκρότημα ο οποίος επικαλείται σε υπεύθυνη δήλωσή του συνεννόηση συμφωνηθέντος ποσού ενώπιον του τέως δημάρχου χωρίς να έχει ακολουθηθεί η εκ του νόμου διαδικασία, έτσι ώστε να μπορεί να κοπεί δελτίο παροχής υπηρεσιών και να πληρωθεί.

7. Διαπιστώσαμε μια άναρχη κατάσταση στα Πάγια Περιουσιακά Στοιχεία του ΠΕΑΠ όπου δεν υπήρχε πλήρης καταγραφή, λεπτομερής και αναλυτική, των υλικών/παγίων (μηχανημάτων, επίπλων, ηχείων κ.λπ.) και καθένας μπορούσε να ισχυριστεί ότι ήθελε.

8. Ελέγξαμε κατά περίπτωση συμβάσεις στις οποίες δεν είχαν ακολουθηθεί οι προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες και πολλές από αυτές δεν ανταποκρίνονταν στον ρόλο για τον οποίο ανατέθηκαν, δημιουργώντας ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα υλοποίησής τους και την ενδεχόμενη οικονομική επιβάρυνση που επέφεραν στο ΝΠΔΔ.

Για παράδειγμα η αγορά χλοοκοπτικού μηχανήματος δεν προκύπτει από το καταστατικό του ΠΕΑΠ όσο κι αν προσπαθεί ο κ. Φωνιανός να υποστηρίξει το αντίθετο. Η σύγχυση υπογραφών μεταξύ Φωκιανού – Νικολαροπούλου σε αναντιστοιχία των αρμοδιοτήτων τους είναι ένα απλό δείγμα γενικότερης «προχειρότητας» που επικρατούσε στην περίοδο διοίκησής τους. Η εκτέλεση εργασιών χωρίς αναλυτικές πιστοποιήσεις δεν είναι δικό μας εφεύρημα αλλά δικό τους, όπως για παράδειγμα συμβάσεις συντήρησης ηλεκτρονικού εξοπλισμού όπου δεν προκύπτουν αναλυτικά οι εργασίες που έγιναν, καθώς και οι κατατμήσεις δαπανών που ξεπερνούσαν το όριο της απευθείας ανάθεσης.

9. Ανανεώθηκαν συμβάσεις σε καίριες θέσεις της διοίκησης (όπως λογιστής) που δέσμευαν το ΝΠΔΔ πέραν της θητείας της προέδρου και μάλιστα σε προμηθευτές που δεν είχαν εκπληρώσει τα βασικά τους καθήκοντα όπως αναφέρονταν στην προηγούμενη σύμβασή τους.

10. Παραλάβαμε εγκαταστάσεις από τη διοίκηση Φωκιανού – Νικολαροπούλου, για τις οποίες πράγματι δαπανήθηκαν υπέρογκα ποσά συντήρησης όπως στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης και κάνοντας απλά μια αυτοψία στον χώρο τον Σεπτέμβριο του 2014, έβλεπες παντού κομμένο ταρτάν, πλήρης εγκατάλειψη και συμπολίτες μας να διαμαρτύρονται έντονα για την ασφάλεια και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τα ποσά που δαπανήθηκαν για τη συντήρηση των κτηρίων του ΠΕΑΠ ανήλθαν σε 108.500 ευρώ (το 2011 500 ευρώ, το 2012 29.000 ευρώ, το 2013 34.000 ευρώ, το 2014 45.000 ευρώ). Χρήζει απάντησης γιατί παρά τα χρήματα που διατέθηκαν όλα αυτά τα έτη, τον Σεπτέμβριο του 2014 η συνολική εικόνα των κτιριακών υποδομών του ΠΕΑΠ ήταν από μέτρια έως απαράδεκτη.

Στάδιο Πεύκης

11. Εμείς, ως ΠΕΑΠ, από την πλευρά μας, έχοντας την ευθύνη του χώρου και της λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου αναδείξαμε τα συσσωρευμένα – χρόνια προβλήματα, ενημερώσαμε τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης εγκαίρως για τις απαιτούμενες εργασίες που απαιτούνται σχετικά με την αδειοδότηση του Σταδίου καθώς και για την οικονομική αδυναμία του ΠΕΑΠ να ανταποκριθεί, έχοντας την πλήρη διαβεβαίωση του δημάρχου, και ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι θα αναλάβουν με την Τεχνική Υπηρεσία πλήρως τις αναγκαίες εργασίες. Παράλληλα, πιέσαμε για ρεαλιστκές λύσεις, προτείναμε διαδημοτικές συνεργασίες για άμεσα αποτελέσματα, όπως η προγραμματική σύμβαση του Σταδίου με τον Δήμο Αμαρουσίου, αλλά δυστυχώς απορρίφθηκαν. Επίσης, όντας άμεσα συμβαλλόμενοι στη σύναψη της Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής, για την εκτέλεση του έργου «Εξωραϊσμός Δημοτικού Σταδίου Πεύκης», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, έχουμε προωθήσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, έχουμε εγκρίνει από το Διοικητικό μας Συμβούλιο τη σύμβαση και αναμένουμε ενημέρωση από την Περιφέρεια  για την τελική υπογραφή, με την οποία βρισκόμαστε σε καθημερινή επικοινωνία.

12. Επίσης, θα ήθελα να θυμίσω στο δίδυμο Φωκιανού – Νικολαροπούλου ότι στη διάρκεια της διοίκησής τους, τον Αύγουστο του 2014, ολιγώρησαν με αποτέλεσμα να χαθεί η έγκριση χρηματοδότησης ύψους 21.563,50 ευρώ για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους από το υπουργείο Πολιτισμού.

13. Δεν βρήκαμε σχετική αδειοδότηση του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης και κινήσαμε τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Παράλληλα, έχουμε προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την ανανέωση της αδειοδότησης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, παρά την τεράστια ολιγωρία έγκρισης του Προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Διαφάνεια και οικονομικό νοικοκύρεμα

Επιδιώξαμε από την πρώτη ημέρα της διοίκησής μας να χτίσουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης που να στηρίζεται στη διαφάνεια, τη νομιμότητα και την αξιοκρατία, διαμορφώνοντας ένα συμμετοχικό μοντέλο τοπικής δημοκρατίας. Εξαρχής θέσαμε τις βάσεις για μια χρηστή διοίκηση, ανοιχτή στον Διάλογο, πιστή στις αξίες του Πολιτισμού και υπεύθυνη στην ορθή διαχείριση του Δημοσίου Χρήματος.

Εξορθολογίσαμε τα οικονομικά μας, μειώσαμε τις δαπάνες και προγραμματίζουμε την πλήρη αποπληρωμή όλων των υποχρεώσεων του ΝΠΔΔ.

Χωρίς να κρύβουμε τίποτα κάτω από τα χαλί, δώσαμε στη δημοσιότητα όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να γνωρίζουν οι πολλοί και όχι οι λίγοι το πώς πορεύεται το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου μας.

Διαχειριστικός: Ανεπάρκεια; Ανικανότητα; Ή το «μαύρο σύννεφο» μιας παρωχημένης διοίκησης;

Όσον αφορά στον περίφημο Διαχειριστικό Έλεγχο πέρα από μια συνήθη πρακτική κάθε νέας διοίκησης σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίησή του συνετέλεσαν δύο κρίσιμα ερωτήματα – ζητήματα. 

Πρώτον, βάσει της έκθεσης του ελέγχου του 2012, δεν υπήρχε καμία επιβεβαίωση για αποδεικτικά πρωτόκολλα παραλαβής στα πάγια των δομών του ΠΕΑΠ (έπιπλα, μηχανολογικός και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, κ.τ.λ.)

και δεύτερον, σύμφωνα με την έκθεση Οικονομικού Ελέγχου 31ης Δεκεμβρίου 2012 δεν είχαν παρασχεθεί σχετικά πρωτόκολλα παράδοσης – παραλαβής από τις διοικήσεις των συγχωνευόμενων οργανισμών προς τη διοίκηση του ΠΕΑΠ για τις απαιτήσεις και τι υποχρεώσεις του ισολογισμού έναρξης.

Για αυτό και προχωρήσαμε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ με τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου κ. Μαυρίδη, στη διενέργεια του ελέγχου, για την περίοδο 1.1.2014 – 31.8.2014, (που εκτελέσθηκε σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Συναφών Υπηρεσιών που εφαρμόζονται σε Αναθέσεις Προσυμφωνημένων Διαδικασιών (4400), όπως αυτά πλέον ισχύουν και στη κείμενη Ελληνική Νομοθεσία) για να έχουμε πλήρη και ξεκάθαρη εικόνα, ξεκινώντας ουσιαστικά από την πρόσφατη κατάσταση και αξιολογώντας βάσει των πορισμάτων που θα προέκυπταν για να δούμε αν και εφόσον χρειάζεται να επεκτείνουμε τον έλεγχο και στα προηγούμενα έτη.

Επιδιώκουμε την Αλήθεια των Ελέγχων και είμαστε υπέρμαχοι ανάλογων διαδικασιών απ΄ όπου και αν προέρχονται, και ιδιαίτερα όταν ενισχύουν τις αρχικές μας πολιτικές προθέσεις νομιμότητας και όχι νομιμοφάνειας. Όσον αφορά στην επέκταση του ελέγχου από την ημερομηνία ίδρυσης του ΝΠΔΔ μέχρι σήμερα αυτή συνιστά μια αναμενόμενη εξέλιξη των ελεγκτικών αρχών την οποία και χαιρετίζουμε.

Διαφάνεια παντού για να πετύχουμε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο στο ΠΕΑΠ, που να ανταποκρίνεται στα σύγχρονα δεδομένα. Όσοι υποστηρίζουν κάτι άλλο δε μας εκφράζουν και τους αφήνουμε στο περιθώριο.

«Βασιλικότεροι του Βασιλέως»

Παράλληλα, βλέποντας την εμμονή του τέως δημάρχου αλλά και της πρώην προέδρου του ΠΕΑΠ με το πώς κινείται, πώς φέρεται ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης αναφορικά με θέματα και αποφάσεις των αρμοδιοτήτων του (Κλειστό Γήπεδο, Πράσινο Σημείο, Αναχρηματοδότηση Δανείων, Προγραμματική Σύμβαση με Μαρούσι για το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, διαδημοτικές συνεργασίες με Μαρούσι κ.τ.λ.), θα ήθελα να τονίσω ότι όσοι ασχολούνται ή ασχολήθηκαν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν χρειάζεται να προσπαθούν να γίνουν «βασιλικότεροι του βασιλέως» στον καθημερινό τους βίο. Δήμαρχο έχουμε, εκλεγμένο με ευρεία πλειοψηφία και ικανό να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία. Είτε μόνος του είτε με τη βοήθεια των συμβούλων του.

Μαθήματα ηθικής φιλοσοφίας στην πολιτική, ας μην κάνουν αυτοί που βάζουν «φρένο», ηθελημένα ή μη, σε ότι τους ενοχλεί.

Η δική μας φιλοσοφία

Ο Πολιτισμός, ως πυλώνας ανάπτυξης και φορέας Ιδεών, δύναται να διαδραματίσει τον πιο σπουδαίο ρόλο στην Αυτοδιοίκηση του συλλογικού πνεύματος, την εμπιστοσύνης και της ειλικρινούς προσφοράς.

Η συμμετοχή και ο τρόπος που αγκαλιάζουμε τον Πολιτισμό μπορεί να μας βγάλει από τα αδιέξοδα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, δίνοντας νέα ώθηση και ελπίδα για να συνεχίσουμε δυναμικά την προάσπιση του Πολιτισμού μας και την προβολή της Πατρίδας μας στο σύγχρονο και απαιτητικό πολιτιστικό γίγνεσθαι.

Αυτή είναι η δική μας φιλοσοφία.

Μια Φιλοσοφία αρχών και αξιών που στο επίκεντρο έχουν τον άνθρωπο και τη συνένωση δυνάμεων για την επίτευξη κοινών στόχων για την πρόοδο της κοινωνίας μας.

Υπό αυτό το πρίσμα φιλοδοξούμε να μετατρέψουμε τις ιδέες μας, τις προτάσεις και τα πολιτιστικά μας αντανακλαστικά σε κινητήρια δύναμη παραγωγής έργου, που θα αποτελέσει την προστιθέμενη αξία για τον Δήμο και τους δημότες μας.

Με αυτές τις αρχές πορευόμαστε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε προσπερνώντας κάθε ανάχωμα που στέκεται ως εμπόδιο μπροστά στην ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου μας.

Πρόεδρος ΠΕΑΠ

Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet