Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση δημιουργών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτισμός

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση δημιουργών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με έμπνευση και δημιουργικότητα άνοιξε τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής από δημιουργούς και καλλιτέχνες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», φιλοξενώντας έργα προσωπικής δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης με βιωματικό αλλά και συναισθηματικό περιεχόμενο. Πολύχρωμα τοπία, προσωπογραφίες, ιδιαίτερες κατασκευές και τεχνοτροπίες κυριαρχούν στον εκθεσιακό χώρο.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ξεναγήθηκε από τους δημιουργούς στον εκθεσιακό χώρο και συνομίλησε με αρκετούς φιλότεχνους πολίτες του Δήμου, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την υψηλού επιπέδου πολιτιστική προσπάθεια, που, όπως ανέφερε, «έχει στο επίκεντρο την τέχνη και τον πολιτισμό». Παράλληλα, η κα Πατούλη πρότεινε στους δημιουργούς να εκθέσουν τα έργα τους και τον νέο χρόνο σε ανάλογη πρωτοβουλία υπό την αιγίδα του ΠΕΑΠ.

Την έκθεση επισκέφθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης μαζί με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ευάγγελο Παπανικολάου, τον αντιπρόεδρο του ΠΕΑΠ Γεώργιο Καρύμπα καθώς και εκλεκτούς εκπροσώπους συλλογικών φορέων του Δήμου.

Η έκθεση θα λειτουργήσει έως και την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και θα είναι ανοικτή από τις 11:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 22:00.

Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης»: κάτωθεν Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης, Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου, Πεύκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet