Έκθεση Εικαστικών & Αγιογραφίας μελών της ΠΕΛΤ
Πολιτισμός

Έκθεση Εικαστικών & Αγιογραφίας μελών της ΠΕΛΤ

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη και  η πρόεδρος της Πανελλήνια Εταιρεία Λόγου και Τέχνης (ΠΕΛΤ) Αναστασία Μαντούδη προσκαλούν στα εγκαίνια της Έκθεσης Εικαστικών και Αγιογραφίας των μελών της ΠΕΛΤ «Εικαστικό γίγνεσθαι» που θα γίνει στην αίθουσα «Μανόλη Αναγνωστάκη» (κάτωθεν του δημαρχείου) και υπό την αιγίδα του Δήμου και του ΠΕΑΠ την  Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, στις 19:30.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις 17:30 έως τις 21:00.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν τα ακόλουθα δρώμενα:

  • Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00: Μουσική παρουσίαση σε μίνι ρεσιτάλ – ζωγραφική στο πιάνο από την πιανίστα ζωγράφο και μέλος της ΠΕΛΤ Φώφη Κονδύλη.
  • Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, ώρα 19:30: Παρουσίαση νέων Ελλήνων ποιητών Κώστα Καρούσου, Δημήτρη Καραμβάλη, Πόπης Μπαλαμώτη-Σπιτά, Σπύρου Μουσούρη, Σταύρου Τζώρτζου σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζηδάκη από το μουσικό σχήμα της ΠΕΛΤ και παρουσίαση από τον επίτιμο πρόεδρο της ΠΕΛΤ  εικαστικό Αριστοτέλη Λαδογιάννη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet