Εντυπωσίασαν τα έργα των μαθητών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Εντυπωσίασαν τα έργα των μαθητών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του ΠΕΑΠ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκθεση μαθητών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης που διοργανώνεται σε ετήσια βάση με σκοπό την ανάδειξη των ιδιαίτερων ταλέντων και των κλίσεων των παιδιών, της δημιουργικότητάς τους και της φαντασίας της καλλιτεχνικής τους έμπνευσης.

Έκθεση Ζωγραφικής με έργα μαθητών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του ΠΕΑΠ
Έκθεση Ζωγραφικής με έργα μαθητών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του ΠΕΑΠ

Η έκθεση παρέμεινε ανοιχτή για το κοινό από την Παρασκευή 22 έως την Τετάρτη 27 Μαΐου στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» και φιλοξένησε εκατοντάδες έργα ζωγραφικής και ελεύθερης έκφρασης.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη επισκέφτηκε την έκθεση την ημέρα των εγκαινίων, περιηγήθηκε στον χώρο από την υπεύθυνη του Εργαστηρίου και συνομίλησε με γονείς αλλά και με αρκετούς «λιλιπούτειους» ζωγράφους οι οποίοι μέσα από την τέχνη ανέδειξαν τις φυσικές τους δεξιότητες και εντυπωσίασαν τους πάντες. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ Γιώργος Καρύμπας και ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Παιδείας Δημήτρης Κατραμάδος.

«Κοιτώντας τη ζωγραφική των παιδιών, μπορούμε να δούμε τι ξέρουν για τον κόσμο, τι θεωρούν σημαντικό και πώς επιλέγουν να το απεικονίσουν», ανέφερε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων η κα Πατούλη.

Όλοι έδωσαν ραντεβού του χρόνου με περισσότερη καλλιτεχνική έμπνευση για δημιουργία!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet