Εξαιρετικές ερμηνείες από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Εξαιρετικές ερμηνείες από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΠΕΑΠ

Μετά το εξαιρετικό τριήμερο Φεστιβάλ Πολιτισμού που διεξήχθη πρόσφατα στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, αυτή τη φορά η Θεατρική Ομάδα του ΠΕΑΠ παρουσίασε τον καλύτερό της εαυτό και απογείωσε το κοινό του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης σε μία μοναδική θεατρική βραδιά.

Τα έργα που παρακολούθησε το φιλότεχνο κοινό ήταν «Η Κατάρα των Λαβδακιδών» με αποσπάσματα από τα έργα, «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου, «Οιδίπους Τύραννος», «Αντιγόνη», «Οιδίπους επί Κολωνώ» του Σοφοκλή, και «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, αλλά και «Θεατρικά Μονόπρακτα» των Τ. Ούλιαμς και Α. Τσέχωφ.

Πολλά συγχαρητήρια στη θεατρική ομάδα έδωσαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου, καθώς και στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Θεατρικού Εργαστηρίου του ΠΕΑΠ, Νικόλαο Μίχα, αλλά και στους καθηγητές Μαρία Χριστοδούλου, Ντέπη Σακελλαρίου, Ηρακλή Τσουκλείδη και Σταύρο Ψυλλάκη.

«Εξαιρετικές παραστάσεις γεμάτες με το ταλέντο, το πάθος και την αγάπη των μελών του Θεατρικού μας Εργαστηρίου που αξίζουν πολλά μπράβο από καρδιάς», τόνισε ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet