Εξαιρετική συναυλία από την Παιδική – Νεανική Χορωδία του ΠΕΑΠ στο Μέγαρο Μουσικής
Πολιτισμός

Εξαιρετική συναυλία από την Παιδική – Νεανική Χορωδία του ΠΕΑΠ στο Μέγαρο Μουσικής

Μία εξαιρετική συναυλία πραγματοποιήθηκε από την Παιδική – Νεανική Χορωδία του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της διακεκριμένης μαέστρου Ελευθερίας Βούλγαρη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος») το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 στις 7 το απόγευμα.

Η Παιδική – Νεανική Χορωδία του ΠΕΑΠ είχε τη χαρά να συμπράξει με την υπέροχη χορωδία «Appleton Boychoir» από το Wisconsin της Αμερικής, υπό τη διεύθυνση του dr. Kevin Meidl.

Τη χορωδία Λυκόβρυσης – Πεύκης συνόδευσε στο πιάνο η κ. Δήμητρα Μπράτση.

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, παρευρέθηκε στη συναυλία και δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε θερμά και εκ μέρους του δημάρχου κ. Τάσου Μαυρίδη, για τη συνεργασία αυτή! Είναι μεγάλη τιμή για τους λαούς μας να βρισκόμαστε απόψε εδώ σε μία συναυλία που ενώνουμε με τον καλύτερο και ποιοτικότερο τρόπο, τις ψυχές μέσα από την κοινή μας γλώσσα, τη Μουσσική! Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, τα παιδιά μας και οι νέοι των δύο αυτών χωρών, Ελλάδας – Αμερικής, επικοινωνούν μέσα από τις Τέχνες, τα Γράμματα και την Επιστήμη με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Η δική μας καθοδήγηση σαν χώρα, σαν Δήμος, σαν φορείς, σαν δάσκαλοι και γονείς είναι αυτή που θα βοηθήσει πραγματικά να ενώνει τους λαούς και κάθε άξια προσπάθειά τους.

»Συγχαρητήρια στη μαέστρο μας κ. Ελευθερία Βούλγαρη, στην κ. Δήμητρα Μπράτση στο πιάνο, στα παιδιά μας, στη χορωδία “Appleton Boychoir” και τον μαέστρο dr. Kevin Meidl και φυσικά την Ελληνίδα διεθνούς φήμης μαέστρο κ. Λίνα Τόνια που έγραψε το καταπληκτικό τραγούδι αφιερωμένο στη συναυλία μας και τα παιδιά μας «Music changes the world»! Καλοτάξιδο λοιπόν!».

Η χορωδία του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και η αμερικάνικη χορωδία αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet