Επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στις 23 και 24/3 από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Πολιτισμός

Επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στις 23 και 24/3 από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, η Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Νομικό Πρόσωπο της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου προσκαλούν το κοινό να παρακολουθήσει δύο διαδικτυακές εκδηλώσεις, στις 23 και 24 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στην εκδήλωση της 23ης Μαρτίου, ώρα έναρξης: 20:00, με τίτλο «Γιορτάζουμε τα 200 χρόνια της Επανάστασης», ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης και ο επίτιμος δημότης κ. Δημήτρης Νανόπουλος, ακαδημαϊκός και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Texas A & M απευθύνονται στους πολίτες για να τιμήσουν τους ηρωικούς αγώνες των προγόνων μας. Παρακολούθηση μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου.

Στην εκδήλωση της 24ης Μαρτίου, η οποία θα ξεκινήσει στις 3 και θα διαρκέσει έως τις 5 το απόγευμα και είναι αφιερωμένη στην 25η Μαρτίου 1821 με τίτλο «Η Φιλική Εταιρεία ξαναγεννιέται», συμμετέχει ο συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου Αριστείδης Δάγλας και οι μαθητές της ΣΤ’ του 4ου Δημοτικού Πεύκης, ενώ συντονίζει η εκπαιδευτικός Ε. Κιόρογλου. Την εκδήλωση θα παρακολουθήσετε από τη σελίδα facebook του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet