Η Α. Ασπραδάκη στην έκθεση Καλλιτεχνικής Έκφρασης του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Η Α. Ασπραδάκη στην έκθεση Καλλιτεχνικής Έκφρασης του ΠΕΑΠ

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άννα Ασπραδάκη, χαιρετίζει την πρωτοβουλία επισκέφθηκε την έκθεση Καλλιτεχνικής Έκφρασης που διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ΠΕΑΠ,

Με αφορμή την επίσκεψή της η κ. Ασπραδάκη δήλωσε: από την Τετάρτη 21 έως και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, τιμώντας τους εικαστικούς καλλιτέχνες του Δήμου: «Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την υψηλού επιπέδου πολιτιστική προσπάθεια, που αναδεικνύει και προβάλλει το ταλέντο, την κλίση, τη φαντασία και την καλλιτεχνική έμπνευση. Στεκόμαστε πάντα αρωγοί στη δημιουργικότητα και στην ελεύθερη έκφραση της καλλιτεχνικής ψυχής».

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, σκοπός της έκθεσης είναι να δώσει στους δημιουργούς τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα έργα τους στο φιλότεχνο κοινό της Λυκόβρυσης και της Πεύκης και παράλληλα να προωθήσει την πολιτιστική δραστηριότητα εντός του Δήμου.

Ο χώρος φιλοξενεί έργα προσωπικής δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης με βιωματικό, αλλά και συναισθηματικό περιεχόμενο. Πολύχρωμα τοπία, προσωπογραφίες, ελαιογραφίες, πίνακες και ιδιαίτερες κατασκευές και τεχνοτροπίες κυριαρχούν στον εκθεσιακό χώρο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet