Η Κ. Βαφειάδου καλλιτεχνική διευθύντρια στο Δημοτικό Ωδείο Πεύκης
Πολιτισμός

Η Κ. Βαφειάδου καλλιτεχνική διευθύντρια στο Δημοτικό Ωδείο Πεύκης

Η σολίστ κιθάρας και συνθέτης Κατερίνα Βαφειάδου είναι η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης.

Την κ. Βαφειάδου καλωσορίζει η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη με το ακόλουθο μήνυμα.

Στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης του σημαντικού ρόλου που θέλουμε να διαδραματίσει το Δημοτικό μας Ωδείο για τα επόμενα χρόνια, καλωσορίζουμε τη γνωστή σολίστ κιθάρας και συνθέτη, Κατερίνα Βαφειάδου, στη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Ωδείου. Ευχόμαστε καλή και δημιουργική πορεία στα νέα της καθήκοντα, πιστεύοντας πως τόσο το πλούσιο βιογραφικό της αλλά και το αναγνωρισμένο κύρος της θα συμβάλλουν στη νέα καλλιτεχνική φιλοσοφία που χτίζουμε για τα δρώμενα της πόλης μας.

Αποτελεί βασικό μας στόχο, το Ωδείο της πόλης μας να γίνει κοιτίδα πολιτισμού και δημιουργικής έκφρασης για όλα τα μουσικά ταλέντα, γι΄ αυτό και οφείλουμε να διαμορφώσουμε νέες συνθήκες για την καλύτερη και ποιοτικότερη παροχή σύγχρονων υπηρεσιών προς κάθε συνδημότη μας. Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την πλήρη εξυγίανση θεσμών και λειτουργιών που βρίσκονται στην επίβλεψη του ΠΕΑΠ.

Με εκτίμηση,

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ

Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

Δείτε το Βιογραφικό της Κατερίνας Βαφειάδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet