Θέατρο και μασκέ πάρτι απόλαυσαν οι μικροί φίλοι του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Θέατρο και μασκέ πάρτι απόλαυσαν οι μικροί φίλοι του ΠΕΑΠ

Πλημμύρισε το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης από τους μικρούς φίλους του ΠΕΑΠ τόσο για τη θεατρική παράσταση όσο και για το μασκέ αποκριάτικο πάρτι που διοργανώθηκαν εξαιρετικά για αυτούς την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015.

Το θέατρο γέμισε από παιδικές φωνές και χαμόγελα στην ψυχαγωγική – εκπαιδευτική παράσταση, «Το Βέλος που δεν πληγώνει», με συντελεστές τις θεατρολόγους – παιδαγωγούς που διευθύνουν το Θεατρικό Παιχνίδι του ΠΕΑΠ Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου, «Αξίες όπως η φιλία, η δικαιοσύνη, η εντιμότητα αποτέλεσαν τα βασικά μηνύματα του θεατρικού, που οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε απέναντι στο ψέμα, το πάθος για πλούτη και  τη δόξα».

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, στον χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι «Αποδίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στην αξία του θεάτρου αφού επιτελεί διττό ρόλο στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, ψυχαγωγικό και παιδαγωγικό. Μέσα από το θέατρο μπορούμε να μεταδώσουμε στα παιδιά μας τη σημασία των σωστών προτύπων αλλά και μηνύματα για τις ηθικοπνευματικές αξίες, τα ανθρωπιστικά ιδεώδη, τα ιδανικά και τους στόχους που πρέπει να κατευθύνουν τη ζωή τους».

Επίσης η αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» πλημμύρισε από τις χορευτικές επιδείξεις των μικρών μασκαρεμένων φίλων του ΠΕΑΠ, τα γέλια και το κέφι από τις μουσικές επιλογές. Ο αποκριάτικος ενθουσιασμός των παιδιών ήταν μεγάλος και διήρκησε όλο το βράδυ στο μασκέ πάρτι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet