Κέφι και ζωντάνια στο 2ο latin party του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Κέφι και ζωντάνια στο 2ο latin party του ΠΕΑΠ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 21 Μαρτίου, το 2ο λάτιν πάρτι του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στα Flocafe Πεύκης.

Το πάρτι διοργανώθηκε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου, «με σκοπό την ενδυνάμωση των κοινωνικών χορών, τη σύσφιξη των σχέσεων και την ψυχαγωγία σε έναν αρμονικό συνδυασμό latin και ballroom χορών».

«Για άλλη μια φορά», αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία του ΠΕΑΠ για τη διοργάνωση των λάτιν πάρτι ήταν μεγάλη και ενθουσιώδης. Το κέφι, η ζωντάνια και η θετική ενέργεια των παρευρισκόμενων δημιούργησε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα ικανή να παρακινήσει καθένα και καθεμία σε χορευτικές φιγούρες». Μαζί με τους κόσμο ήταν και οι επαγγελματίες χορευτές – χορογράφοι και δάσκαλοι του ΠΕΑΠ Τάσος Λάσκαρης, Ηλίας Μπούτσης, Κέλυ Λεβέντη, Τζούλια Κοντογιάννη και Σαράντης Ρείσης οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα για τη συμμετοχή του κόσμου στα χορευτικά animation salsa, bachata και mereinque.

Όλοι έδωσαν ραντεβού στις 30 Απριλίου, την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, στο 3ο λάτιν πάρτι του ΠΕΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet