«Και τη Χιονάτη την έφαγαν οι 7» από τη Θεατρική Ομάδα ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

«Και τη Χιονάτη την έφαγαν οι 7» από τη Θεατρική Ομάδα ΠΕΑΠ

Η Θεατρική Ομάδα ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρουσίασε την παράσταση «Και τη Χιονάτη την έφαγαν οι 7» στο ανοιχτό θέατρο της πλατείας Ελευθερίας στη Λυκόβρυση, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Κουφάκου.

Την παράσταση προλόγισαν ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, και ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης Αντώνης Τσελέντας. Ήταν, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΠΕΑΠ, μια καταπληκτική παράσταση που αγγίζει ιδιαίτερα τα παιδιά κα βέβαια θα επαναληφθεί μια που ήταν η πρώτη δοκιμαστική.

Ο σκηνοθέτης όλης της θεατρικής ομάδας του ΠΕΑΠ σημείωσε: «Έχουν κάτι μαγικό οι πρώτες λέξεις μίας ιστορίας – δεν ξέρεις ποτέ πού θα σε οδηγήσουν…».

Μία πριγκίπισσα στα χέρια μιας μάγισσας μητριάς μισεί τον εαυτό της στο ποτάμι καθημερινά… Κι ένας έρωτας χαμένος την οδηγεί σε πλάσματα μαγικά, που κεντάνε συναισθήματα και τα φυσάνε στις καρδιές των ανθρώπων… Πολλές φορές η έντονη ελπίδα ή μάλλον η μόνη ελπίδα μπορεί να σε οδηγήσει να φτιάξεις τον δικό σου κόσμο, με τους δικούς σου κανόνες. Ο κόσμος που φτιάχνουμε για μας -όμως- αυτός μπορεί και να μας φάει. Η ιστορία της Χιονάτης και των εφτά νάνων από μια άλλη, πιο σκοτεινή ματιά.

Κείμενο/ Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Κουφάκος

Παίζουν: Αθηνά Ανδρεοπούλου, Ειρήνη Βαλλάτου, Γιώργος Ζαφειρόπουλος, Αθηνά Κοσμά, Ελένη Κουβαράκη, Ειρήνη Λάμπρου, Ελένη Λέκκα, Τίνα Λογοθέτη, Βασίλης Μάραντος, Ντίνος Μπούρας, Αλέξανδρος Μπούρας, Εύη Παγκράτη, Κατερίνα Πίκουλα, Τζένη Παπαγιώργου, Βασιλική Παπαδοπούλου, Δάφνη Ποντικού, Κατερίνα Σαρίδη, Χρύσα Τσεπελέ, Μάριος Χατζόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet