Καλοκαίρι με ανάγνωση και… «Ό,τι σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο»
Πολιτισμός

Καλοκαίρι με ανάγνωση και… «Ό,τι σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο»

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Βιβλιοθήκη του ΝΠΔΔ Παιδεία – Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε συνεργασία με το Future Library, πραγματοποιεί καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης με τίτλο «Ό,τι σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο – Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις Βιβλιοθήκες!» για τα παιδιά του Δήμου ηλικίας 1-12 ετών, ανάλογα με την εκάστοτε δράση.

Φέτος το πρόγραμμα, που ξεκινά τη Δευτέρα 16 Ιουνίου, στηρίζεται στον ορισμό των αντιθέτων μέσα από ένα κόσμο πλημμυρισμένο από πάρα πολλά ζεύγη αντιθέτων που πολλές φορές στο τέλος συναντιούνται.

Το πρόγραμμα καλεί  όλους να ερμηνεύσουν τον κόσμο γύρω τους με χρώματα, χάρτες, φύση, τέχνες, επιστήμες, φιλοσοφίες, παραμύθια, φαντασία, και παιχνίδια. «Ημέρα του άγριου & του ήμερου», «Η μέρα των παιδιών & των ηλικιωμένων», «Η μέρα του κρύου & του ζεστού», και πολλές άλλες, θα δώσουν το έναυσμα για δράσεις και συζητήσεις, θα ενθαρρύνουν την ουσιαστική επαφή των παιδιών με τους χώρους της Βιβλιοθήκης και με τα ίδια τα βιβλία και την ανάγνωση.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να γνωρίσουν τις δράσεις της Βιβλιοθήκης μέσα από το «Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας» και να δηλώσουν συμμετοχή!

Όλες οι δραστηριότητες είναι δωρεάν, απλώς απαιτείται προεγγραφή καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης- Πεύκης, Αφροδίτης 4, Άνω Πεύκη, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:30 έως τις 18:30. Τηλ.: 210 6128825,  email: [email protected], facebook: www.facebook.com/librdpef

Οι δράσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Future Library και με την αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet