Κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης στη συναυλία του Γιάννη Σπανού
Πολιτισμός

Κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης στη συναυλία του Γιάννη Σπανού

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του ΠΕΑΠ, η εξαιρετική συναυλία του Γιάννη Σπανού, με τον κόσμο να συμμετέχει και να χειροκροτεί ασταμάτητα τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη, καθώς και τους ερμηνευτές – μουσικούς Πένυ Ξενάκη, Κώστα Τζιαγκούλα και Κοσμά Κοκόλη.

Εκδήλωση συναυλίας (φωτό 2)

Οι ερμηνείες, τα τραγούδια, οι αξέχαστες επιτυχίες του Γιάννη Σπανού ξεσήκωσαν το κοινό, δημιούργησαν μια μοναδική καλλιτεχνική ατμόσφαιρα, κρατώντας αμείωτο το κέφι μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής 15 Μαρτίου. Η pρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη ευχαρίστησε για την παρουσία του στα Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου μας τον Γιάννη Σπανό, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει με νόημα ότι “τέτοιες βραδιές Πολιτισμού, με ασφυκτικά γεμάτο το Δημοτικό μας Θέατρο μας, δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε ακάθεκτοι το ποιοτικό, πολιτιστικό μας έργο”.

Εκδήλωση συναυλίας (φωτό 1)

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης μίλησε με θερμά λόγια για τον Έλληνα συνθέτη και ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους στηρίζουν τις εκδηλώσεις Πολιτισμού.

“Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πλήθος συνδημοτών, άνθρωποι που αγαπούν και σέβονται τις εκδηλώσεις Πολιτισμού, έδωσαν ηχηρό ΄παρών΄ συμμετοχής, αναδεικνύοντας την καλλιτεχνική έκφραση ως βασικό μοχλό δημιουργίας και πολιτιστικής προαγωγής της τοπικής κοινωνίας”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet