Κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο στη συναυλία του ΠΕΑΠ με τον Γ. Χατζηνάσιο
Πολιτισμός

Κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο στη συναυλία του ΠΕΑΠ με τον Γ. Χατζηνάσιο

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στη μεγάλη μουσική βραδιά του ΠΕΑΠ, με τον Γιώργο Χατζηνάσιο, το Σάββατο 18 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Στη μοναδική μουσική συναυλία με τίτλο «Ένα πιάνο δύο φωνές» τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη συνόδευσαν οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες Ρόζα Πουλημένου και Σπύρος Κλείσσας. Οι φίλοι του ΠΕΑΠ που γέμισαν ασφυκτικά το Θέατρο συμμετείχαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, σιγοτραγουδώντας υπέροχα τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών που άφησαν εποχή.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη ευχαρίστησε τον Γιώργο Χατζηνάσιο για την εκπληκτική βραδιά που χάρισε στο φιλοθεάμον κοινό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ενώ τον επαίνεσε για την καλλιτεχνική και πολιτιστική του συμβολή στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας. Παράλληλα, ευχαρίστησε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΕΑΠ, τον κόσμο που με την παρουσία του αγκάλιασε και αυτή την εκδήλωση του ΠΕΑΠ, δίνοντας δύναμη για την υλοποίηση περισσότερων πολιτιστικών δρωμένων στον τόπο μας.

Ο Γ. Πατούλης και η Μ. Πατούλη-Σταυράκη παρακολουθούν τη συναυλία με τον Γ. Χατζηνάσιο Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Λυκόβρυσης – Πεύκης, μέλη Δ.Σ. του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ και πλήθος πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet