Καταχειροκροτήθηκαν οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Πεύκης στην «Αντιγόνη»
Πολιτισμός

Καταχειροκροτήθηκαν οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Πεύκης στην «Αντιγόνη»

Μία ιδιαίτερη βραδιά βίωσαν όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 στην παράσταση «Αντιγόνη» που ανέβασαν οι μαθητές του 2ου Λυκείου Πεύκης (Τμήμα Β), οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ.

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, τα παιδιά κατάφεραν να απογειώσουν τα συναισθήματα του κοινού «μπολιάζοντας» την ψυχή με διαχρονικές αξίες και μηνύματα, μεστά από την αγάπη του ανθρώπου για τον άνθρωπο.

Μετά το πέρας της θεατρικής παράστασης ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, τόνισε ότι: «Η σπουδή πάνω στην “Αντιγόνη” του Σοφοκλή, μία διαχρονική δραματουργία, κληροδότημα πραγματικό διαμάντι των τεχνών και των γραμμάτων του αρχαιοελληνικού πολιτισμού σε όλο τον κόσμο, μάς διδάσκει πάντα τον δρόμο. Τον δρόμο της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στον συνάνθρωπο… γιατί όπως είπε η Αντιγόνη “δεν γεννηθήκαμε για να μισούμε μαζί με άλλους, αλλά για να αγαπάμε μαζί τους”. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τις γεμάτες πάθος ερμηνείες τους, αλλά και στους συντελεστές, την υπεύθυνη καθηγήτρια της εκδήλωσης, Μαρία Κομνηνού, παράσταση σε σκηνοθεσία και διδασκαλία της Γκέλυ Παπαγεωργίου-Χρυσοσπάθη. Η νέα γενιά του Δήμου μας είναι γεμάτη προσφορά και με πολλές δυνατότητες. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα τους για να τους στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστούν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet