Κινηματογραφικές προβολές στο Άλσος Βαρβαρέσου από 12 έως 15 Ιουλίου
Πολιτισμός

Κινηματογραφικές προβολές στο Άλσος Βαρβαρέσου από 12 έως 15 Ιουλίου

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 ξεκινούν οι κινηματογραφικές προβολές στο Άλσος Βαρβαρέσου για τον μήνα Ιούλιο.

Οι προβολές ταινιών (διπλές) για μικρούς και μεγάλους πραγματοποιούνται κάθε μέρα. Είναι δωρεάν και θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 12 Ιουλίου το πρόγραμμα ξεκινά στις 20:30 με την παιδική ταινία «Γατο…Συμμορία: Η Αρχή» και συνεχίζεται στις 22:00 με την ταινία μυστηρίου «Νυχτερινό Κέντρο για τη Λισαβόνα». Την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 20:30 προβάλλεται ξανά η παιδική ταινία «Μάγια η Μέλισσα: Η Ταινία», ενώ ακολουθεί στις 22:00 η κωμωδία «Η γυναίκα με τη λεοπάρδαλη». Για το Σάββατο 14 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η προβολή της παιδικής ταινίας «Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές» (20:30) και της ελληνικής κοινωνικής ταινίας «Ο Αόρατος». Το πρόγραμμα των προβολών για τον Ιούλιο ολοκληρώνεται την Κυριακή 15 Ιουλίου με τις ταινίες «Οι Φύλακες του Χρυσού Αυγού» (20:30) και η «Ρώσικη Κιβωτός» (22:00).

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Μετά τη μαζική προσέλευση στις προβολές του Ιουνίου, περιμένουμε και πάλι τους συνδημότες μας στο Άλσος Βαρβαρέσου στις νέες κινηματογραφικές βραδιές. Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και το ΚΟΙΠΑΠ σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη έχουμε ξεκινήσει κάτι πολύ όμορφο που, με την αγάπη του κόσμου, πιστεύω ότι θα καθιερωθεί».

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, η κωμωδία «Τι ξέρεις για τον έρωτα» έχει αντικατασταθεί από την κωμωδία «Η γυναίκα με τη λεοπάρδαλη».

Κινηματογραφικές προβολές στο Άλσος Βαρβαρέσου από 12 έως 15 Ιουλίου

«Σας περιμένουμε και πάλι με τον ίδιο ενθουσιασμό να βρεθείτε κοντά μας στις κινηματογραφικές μας βραδιές» επισημαίνει ο Δήμος προσκαλώντας τους πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet