Κινηματογραφική Λέσχη: Αυλαία, αλλά… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Πολιτισμός

Κινηματογραφική Λέσχη: Αυλαία, αλλά… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Με την προβολή της ταινίας «Ο καλός στρατιώτης Σβέϊκ» ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 ο κύκλος προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης για την περίοδο φθινόπωρο 2013 – άνοιξη 2014, που περιελάμβανε 9 ταινίες και 5 ντοκιμαντέρ. Οι προβολές πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης και το Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης σε συνδιοργάνωση με το ΝΠΔΔ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός (ΠΕΑΠ), στο πλαίσιο σχετικής απόφασης του Δ.Σ. του τελευταίου. Σημειώνεται ότι την τελευταία 3ετία η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης έχει προβάλει συνολικά 65 ταινίες και ντοκιμαντέρ από 14 χώρες, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, τις Πρεσβείες Ισπανίας, Τσεχίας και Βενεζουέλας, τα Ινστιτούτα Θερβάντες και Γκαίτε, το Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών, τους σκηνοθέτες Γιάννη Σολδάτο, Χρήστο Καρακάση, Βασίλη Κεσίσογλου και τον δημοσιογράφο Νίκο Μεγγρέλη για τη συνεργασία και την πολύτιμη στήριξη τους.

Ευχαριστεί, επίσης τις επιχειρήσεις της Πεύκης ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΧΑΡΜΑΝΤΑΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΚΑΦΕ ΑΛΛΙΟΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΘΗΣΗ, ΤΕΝΤΕΣ ΚΛΕΙΤΣΙΚΑΣ για την οικονομική τους αρωγή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι “στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην πατρίδα μας ας μην λησμονούμε ότι σε αυτόν τον τόπο γεννήθηκαν αξίες και πολιτισμός, που συνεχίζουν να μας εμπνέουν. Η εθελοντικού χαρακτήρα δράση της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης αποτελεί γνήσια πολιτισμική προσφορά, που χρόνο με τον χρόνο αγκαλιάζεται από ένα ευρύτερο κοινό. Η συνέχιση και η διεύρυνσή της προϋποθέτουν την ηθική και οικονομική υποστήριξη όλων, όσων αγαπούν την 7η τέχνη και τον πολιτισμό”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet