Κυκλοφόρησε το «..κ.λ.π.» από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης
Πολιτισμός

Κυκλοφόρησε το «..κ.λ.π.» από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης

Στην έκδοση ενημερωτικού περιοδικού εντύπου προχώρησε πρόσφατα η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης.

Ο τίτλος του είναι «…κ.λ.π.» και παραπέμπει στα αρχικά Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης και στο «και λοιπά» της ύλης του, μιας και εκτός από την εκτενή αναφορά στη δράση της Λέσχης και σε θέματα κινηματογράφου, υπάρχουν και άλλα θέματα ευρύτερου πολιτισμικού ενδιαφέροντος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο εισαγωγικό σημείωμα του εντύπου «Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης με την πρωτοβουλία της αυτή επιχειρεί ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα. Να ανοιχτεί περισσότερο στην κοινωνία, να κάνει ευρύτερα γνωστή τη δραστηριότητά της, να τη συνδέσει με την τοπική αγορά κι επιχειρηματικότητα και να προσθέσει ένα ακόμα λιθαράκι στο πολιτισμικό γίγνεσθαι των Βορείων Προαστίων».

Πρόκειται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Λέσχης, «για ένα καλαίσθητο πολυσέλιδο έντυπο, που κυκλοφορεί ήδη σε κεντρικά σημεία της Πεύκης και της Λυκόβρυσης και διανέμεται δωρεάν» ενώ βρίσκεται ήδη αναρτημένο και στον ιστότοπο της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης.

Ακολουθήστε την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης στο facebook και το twitter για να ενημερώνεστε εγκαίρως για το πρόγραμμα προβολών και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet